2777
2789
عنوان

گدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 2419 بازدید | 112 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم شاید باورتون نشه ولی برای هیچکس این چیزا مهم نیست 💔

میدن عزیزم خاله من با همین روش سه نفرو کارمند کرد اول به تی کشی بیمارستان و بیماربر اتاق عمل بعد مدرک کامپیوتر گرفتن استخدام شدن الان خدا رو بنده نیستن😬

دست فروشی پول کم اولیه میخواد من همونم ندارم بخدا....کاش امثال ما بمیریم...همش میگم خدایا این بچه کاش نبود😭😭😭😭😭😭😭 ولی بچه ام چیکارش کنم اونم بکشم ...حالم بده

با بچه ی کوچیک کسی بهم کار نمیده 😭😭😭

نیازی به گدایی نیست الان خونه من یه خانم میاد دو تا بچه ۷ و ۴ ساله  داره هفته ای یه بار میاد بچه هاشم میاره خونه رو تمیز میکنه انقدرم سرش شلوغه خوبم پول درمیاره از شرکت خدماتی پیداش کردم 

خانمی که میاد ساختمان ما رو نظافت میکنه بچه کوچیک داره بغیر از ساختمان ما سه جای دیگه هم میره تعجب می‌کنم میگی کار نمیدن

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم

شما میتونی بری مدارس تو ابدار خونه کار کنی یا برید اموزش پرورش اینکارو بهتون میدن مزایاش خیلی زیاده ...

دلت خوشه ها!منیکه لیسانس دارم تو مدارس آبدارچی نمیخان مگراینکه پارتی باشه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز