2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاشت ناخن مثلا ممنوعه برای همین مدرک فنی حرفه ای نداره.ی مدرک سرتیفیکت میده خود ارایشگر بهت

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

عزیزم من مادرم آموزشگاه داره و خودم مربی رسمی فنی حرفه ای هستم کی گفته مدرک نداره؟؟؟

والا من مشهدم مدرک نمیدن اگر هم بفهمن ناخن کاری میان جمع میکنن

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

والا من مشهدم مدرک نمیدن اگر هم بفهمن ناخن کاری میان جمع میکنن

😕😕😕😕😕والا ما تهرانیم چیزی به عنوان جمع مردن ناخن کار نه دیدم نه شنیدم خیلی راحت مدرک میدیم پس این همه پیج اینستام باید دستبند بزنن ببرن؟😂

😕😕😕😕😕والا ما تهرانیم چیزی به عنوان جمع مردن ناخن کار نه دیدم نه شنیدم خیلی راحت مدرک میدیم پس ا ...

ای بابا منک از خودم در نمیارم! اینجا مشهده قوانینش با تهران فرق میکنه واقعا برای کاشت ناخن مدرک فنی نمیدن و اگ کسی گزارشتو ب بهداشت و صنف بده جمع میکنن.خوش بحالت ک تهرانی هم مدرک میدین هم کاری بهتون ندارن

من دوستم یجا آموزش ناخن دیده تازگی مدرکم دادن خیلیم خوب یاد دادن و کامل الان مثل اب خوردن کاشت میزنه

پیج مربیشو دارم تو اینستاگرام قسطی هم پول میگیره میزارم ازخودشون سوال کن nailartist_sanaz1