2777
2789

من مامانم از لحاظ عاطفی خیلی برام کم گذاشته و منو نادیده گرفته همیشه

خیلی باهاش جنگیدم اما الان به خاطر آرامش خودم مبخوام ببخشمش چطوری با خودم کنار بیام با اون خاطرات منفی و کمبودهایی که برام گذاشته؟ 

خواهشا فقط حرف از دین نزنید اگه حرفی غیر از مباحث مذهبی دارید بگید چون اون اصلا قانعم نمیکنه 

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خیلی ها تجربه مشابه شمارو دارن

رابطتتو با خودت و خدا قوی کن

خودت رو در اغوش بگیر

به این موضوع فکر نکن

یه هدف برای زندگیت در نظر بگیر و سعی کن به اون هدف برسی

شما با قدرتت میتونی زیباترین زندگی رو داشته باشی

هر گونه فکر کردنی باعث تخریب روحیه و عزت نفس شما میشه

هر زمان فکرت به این موضوع رفت فیلم ببین یا کتاب بخون یا خودت رو مشغول کن

در پناه خدا باشی🌹

هر چیز که در جستن آنی،آنی...
من 40 سالمه طی این سال ها بارها تلاش کردم ولی نمیشه که نمیشه

من ۲۴ سالمه و مجردم منم چند بار تلاش کردم اما باز یسری چیزا یادم میفته یا بعضی رفتارای سمیشو تکرار میکنه و دوباره حس انزجارمو تحریک میکنه بخاطر آرامش خودم میخوام ببخشمش نمیدونم چیکار کنم برنگردم ب اون حس و حال منفی

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃
کتاب نیمه تاریک وجود رو بخون ، من با خوندنش خیلی به آرامش رسیدم

چشم حتما ❤️

منم حیلی سعی کردم‌ببخشم ولی دیدم‌نمیشه فقط میتونی بی تفاوت باشی

شما ک مردی، مامانا هم پسر دوستن اکثرا عجیبه 

من با کسی که مادر نداشت فرقی ندارم

فقط به احترام همون دوران بارداری و زایمان و دو سالی که شیر داد الان همه کار براش میکنم از مالی تا غیر مالی

هنه جوره میرسم بهش

همیشه هم احترامشو داشتیم

ولی هیچکدوممون اصلا دوسش نداریم و نداشتیم و نخواهیم داشت

البته ما 4 تا دختر اینجورییم

پسراش دوسش دارن چون مامانم اونارو دوست داشت

من ۲۴ سالمه و مجردم منم چند بار تلاش کردم اما باز یسری چیزا یادم میفته یا بعضی رفتارای سمیشو تکرار م ...

ببخشید اگه ناراحت نمیشی چیکارا می کرد؟

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔

فکرکن از ناآگاهی ش بوده یا حامی نداشته.من خودم مادرشدن ولی چون همسرم بام دعوامیکنه و مشکلات زندگیم زیاد گاهی به بچم پرخاش میکنم.در حالی که اصلا تصورم نمیکردم یه روز اینکار کنم.مادر باید حامی داشته باشه تا بتونه با آرامش بچشوبزرگ کنه 

عزیزم خیلی ها تجربه مشابه شمارو دارن رابطتتو با خودت و خدا قوی کن خودت رو در اغوش بگیر به این موض ...

مرسی عزیزم ❤️