2777
2789
عنوان

من دیگه از دست مادرشوهرم اینا خسته شدم بیاین راه کار بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیاد چیکار کنم ؟

اگه خانواده ات حامیت هستند، حتما برو خونه شون و تا نخواسته باهات بره پیش مشاوره و رو خودش کار کنه و برات واقعاً یه همسر درست و حسابی بشه، اصلا باهاش کاری نداشته باش!

حتما هم به خانواده ات بگو که میزنتت!

اگه دختر من بودی و چنین چیزی رو میشنیدیم، چنان بلایی سر شوهرت میاوردم که الان اگه زنده هم بود، داشت به سختی نفس میکشید!

مادر و پدرت اینقدر به سختی و با رنج و زحمت بزرگت نکردند که یه بی خانواده بیاد به دخترشون بگه بالا چشمش ابروئه! چه برسه خودش و خونوادش اینطوری باهاش رفتار کنند!

برای خودت و آیندت ارزش قائل شو. خیلی جوونی! به مادر و پدرت بگو و پیششون بمون تا به دادت برسند که به جز اونا هیچکس دیگه ای واقعا غصه ات رو نمیخوره! حتی اگه اشتباهی هم کردی این وسط، چنین مردی و چنین زندگی ای حقت نیست و بدون مادر و پدرت شاید ناراحت بشند، ولی باز هواتو دارند! 

بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست / در خود بطلب هر آنچه خواهی که توئی❤️
نه بابا اصلا آدمایی نیستن که حتی تشکر کنن من کاری رو که بهم تحمیل بشه برام عذابه میخواد هرچی باشه ...

نیاز نیست به آدم هایی که غرور و شخصیت و قدرت تشخیص خوب از بد رو ندارند خودت رو توضیح بدی عزیزم! اون خانوم جوری بزرگ شده که بردگی برای خونواده ی همسر رو افتخار میدونه! بیچاره بچه های دختری که عزت نفسشون توسط چنین مادری نابود میشه!

کاملا حق داشتی ناراحت بشی! واقعاً خیلی کار ناجوانمردانه ای بود! خصوصا اینکه شوهرت هم باهاشون رفت!

اما انشاالله به همین زودی زندگیت زیر و رو و سرشار از محبت و عشق بشه عزیزم🙏🏻🌹

بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست / در خود بطلب هر آنچه خواهی که توئی❤️
اگه خانواده ات حامیت هستند، حتما برو خونه شون و تا نخواسته باهات بره پیش مشاوره و رو خودش کار کنه و ...

گفتم مادرم میگه خودت انتخاب کردی باید بسازی دیگه بریدم