2777
2789
عنوان

من دیگه از دست مادرشوهرم اینا خسته شدم بیاین راه کار بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 51 پست
تو گلی فرشته ای اینا از خونواده شوهر فقط خود شوهره رو میخان اونم با جیب پر از پول  من هیج ایرا ...

عزیزم کسی ک بخاد شمارو‌فقط برای کار چی پدربزرگ شوهرم مرد تا چهلم هیچ اندی از جاش تموم نمیخورد من میرفتم اونجا تا سه چهار صبح میموندم کار میکردم دوباره میومدم خونه دوش می‌گرفتم 7صب باز زنگ میزدن ک بیا دیگه

چند روز میرن کربلا؟ میل خودته میتونی نری ولی اگه میبینی کسیو ندارن کمکشون کن انرژی مثبتش به خودت برم ...

دوس ندارم خب بچه هاشون بیان اینجا خواهراشون گفتن ما میایم می‌مونیم گفتن ن عروس پس واسه چی گرفتیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کسی ک بخاد شمارو‌فقط برای کار چی پدربزرگ شوهرم مرد تا چهلم هیچ اندی از جاش تموم نمیخورد من میر ...

این اشتباه خودته برای کار نمیخان برای کمک میخان دوست دارن روی عروسشون حساب کنن به رفتار و کردارت افتخار کنن و پیش همه بگن ببینید چه عروس خوبی داریم 

البته قبول دارم اونام باید وظایفشونو در قبال عروسشون درست انجام بدن سخت نگیر خوبی کن هیچ وقت پشیمون نمیشی خواهرشوهر برادرشوهر غریبه نیستن ی روزی خواهی دید ممکنه نزدیکترین آدم های زندگیت همینا باشن 

عزیزم "باید" چیه که بهت گفتند؟!!! شما به هیچ عنوان هیچ وظیفه ای در قبال خانواده ی همسرت نداری و فقط خود همسرت داره. حتی شما نباید یه آب بهشون بدی از سر وظیفه، مگه اینکه ازت مودبانه تقاضا کنند و شماهم از سر صرفاً احترام و اینکه خودت دوست داری بهشون بدی! یعنی عملا ذره ای حق ندارند ازت توقع انجام کاری رو داشته باشند! این رفتارها خیلی زن ستیزانه و زشت هست!

✓ بهشون بگو مطمئن نیستم بتونم این کار رو کنم. از خود پسرتون بپرسید می‌تونه این کار رو انجام بده یا خیر. اگه همسرت هم قبول کرد، بذار خودش تمومی کارهای خواهرش رو بکنه و نهایتا شما بجای برای دو نفر غذا درست کردن، برای سه نفر غذا بپز.

✓ و یا یه راهکار دیگه برای اینکه کلا این وسط اذیت نشی؛ بگو عروسی یکی از فامیلاته و چند روز قبل از رفتنشون برو خونه مادرت اینا و تا چند روز بعد از وقتی که از کربلا برنگشتند، برنگرد! بگو بعد از عروسی با خانواده خودت سفر رفتید. به همین راحتی! 😉

حرف هم خواستند بزنند و یا قضاوتتون کنند هم بذار بکنند. درنهایت حد و حدود خودشون رو می فهمند. شماهم مهم نیست عروس خوبه باشی یا بده، مهم اینه که خودت از زندگیت لذت ببری به همراه همسرت! تمام.

بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست / در خود بطلب هر آنچه خواهی که توئی❤️
دوس ندارم خب بچه هاشون بیان ا ینجا خواهراشون گفتن ما میایم می‌مونیم گفتن ن عروس پس واسه چی گرفتیم

وااا😂🤐 خب بگو راحت نیستم راحت باش حرف دلتو بزن به هر حال هممون آدمیم اولویت خودمونیم قرار نیست فرشته باشیم فاز فرشتهارو برنداریم .اصرار کن خودتون بیاین خونم اگه تنهایین من نمیام .حالا که دوس نداری میگم

چند بارم رفتن تهران من رفتم خونشون موندم غذا درست کردم و خونه تمیزکردم من چه گناهی کردم تازه خیلی ام ...

عزیزم حتما خیلی سنت کمه که اونا دارند ازت سواستفاده میکنند! اول از همه سعی کن برای خودت ارزش قایل شی و حد و مرزهای زندگی با خونواده همسرت رو یاد بگیری!

وقتی یاد گرفتی و خودت برای خودت ارزش قایل شدی، دیگه این وسط کسی نمیتونه ازت کار بکشه.

اگ نرم شوهرم اذیتم می‌کنه هروز دعوا راه میندازه دست بلند می‌کنه روم حرصم میده و میگه نباید با خانواد ...

بوففف پس کارت خیلی سخته چی بگم والا 

درکت میکنم منم شرایط مشابه از اخلاق شوهرت دارم😭فقط خدا باید صبر بده ب ادم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
این اشتباه خودته برای کار نمیخان برای کمک میخان دوست دارن روی عروسشون حساب کنن به رفتار و کردارت افت ...

من  و خواهرم وقتی مریض میشیم یا مشکلی برامون پیش میاد زن داداشم میاد هم کارامونو میکنه هم ازمون مراقبت میکنه چه ایرادی داره همه جز ی خانواده ایم منم زن داداشم یک ماه بیمارستان بستری بود صبح تا شب شب تا صبح بالا سرش بودم محبت دو طرفه است

جای دوری نمیره عزیزم

تمام زندگیم گل پسرام💙🧿

اگ نرم شوهرم اذیتم می‌کنه هروز دعوا راه میندازه دست بلند می‌کنه روم حرصم میده و میگه نباید با خانواد ...

عزیزم یه مشاور خانواده برو حتما.

جواب هات رو میخونم کلا تعجب میکنم! کلا نه شوهرت و نه خونواده اش آدم های درست و حسابی نیستند!

مردی هم که دست رو زنش بلند کنه، باید دستش قطع شه!

غلط هم میکنه برات امر و نهی میکنه!!!

حتما حتما برو پیش مشاور خانواده و تا این مرد حد و حدود خودش رو نفهمیده و باهات با احترام برخورد کردن رو یاد نگرفته، به هیچ عنوان ازش بچه دار نشو که بعد خدای نکرده بدبخت نشی!

چه همسر بی انصافی داری میزنتت؟

من دیدم از این مردا

تمام زندگیم گل پسرام💙🧿

چیزی ازت ‌کم شد ؟ مطمئن باش برای همشون عزیز و قابل اعتماد خواهی بود کار خوبی کردی دمت گرم 

نه بابا اصلا آدمایی نیستن که حتی تشکر کنن

من کاری رو که بهم تحمیل بشه برام عذابه میخواد هرچی باشه

اینکه برای خودشون برنامه بچینن و برای من تصمیم بگیرن اشتباهه

با اینکه ۸ سال گذشته هنوز تو دلم مونده چون هم‌نبود شوهرم اذیتم میکرد هم دوری از خانواده ام 

این چه مدل حرف زدنه؟چیزی ازت کم شد؟

بله کم شد شما کجا بودی اون گریه های آخرشب منو ببینی