2777
2789
عنوان

من دیگه از دست مادرشوهرم اینا خسته شدم بیاین راه کار بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیارش خونه ما من میبرمش مدرسه باحاله ک همه با هم میشینید بازی میکنید من عقد بودم مادرشوهرم رفته بو ...

تو گلی فرشته ای اینا از خونواده شوهر فقط خود شوهره رو میخان اونم با جیب پر از پول 

من هیج ایرادی نمیبینم آدم به مادر شوهر خواهرشوهر برادرشوهرش،کمک کنه بخدا جز مهمترین افراد زندگی هر شخصی هستن 

بگو‌اگ‌میتونی بیاره دخترش و‌خونه شما بذاره بنظرم‌اوکی تره تا تو بری 

براشم‌هرروز اژانس بگیر با پول خودشون تابره بیاد 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
چند بارم رفتن تهران من رفتم خونشون موندم غذا درست کردم و خونه تمیزکردم من چه گناهی کردم تازه خیلی ام ...

چندبار رفتی جندبار نرو تافراموش‌کنن

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
تو گلی فرشته ای اینا از خونواده شوهر فقط خود شوهره رو میخان اونم با جیب پر از پول  من هیج ایرا ...

فدای تو

منم کاربدی نمیبینم توش

چه ایرادی داره به خدا پسر ۲۰ ساله هم الان بچه هست

خیلی سخت نباید گرفت

تمام زندگیم گل پسرام💙🧿

بهترین کار اینه  دختره رو بباری پبش خودت برای پسر 20ساله نیاز نیست غذا بپزی بگو اونو نمیتونم ق ...

نمیشه آخه میگن برید خونه ی ما مواضب خونه ام باشید خواهر به فکر خودشونن مهموناشون ک میان و میرن و باید یکی پذیرایی کنه 

بیارش خونه ما من میبرمش مدرسه باحاله ک همه با هم میشینید بازی میکنید من عقد بودم مادرشوهرم رفته بو ...

آخه اینا پایه نیستن شب باید بقلش کنم تا بخوابه صبم ک مدرسه نداشت باید تو خونه حتمن جلوی چشمش باشم ک بیدار شد مدرسه اینارو شوهرم گفته باید انجام بدی

چی بگم از دست شوهرم خسته شدم واقعن 

چند روز میرن کربلا؟ میل خودته میتونی نری ولی اگه میبینی کسیو ندارن کمکشون کن انرژی مثبتش به خودت برمیگرده.چی بگم والا حالا که بی مسئولیتن خونشونو بچهاشونو ول میکنن میرن تو ی چند روز بالا سرشون باش جای دوری نمیره

چندسال پیش برای منم این اتفاق افتاد یا این تفاوت که شوهرمم با مادرش اینا رفت کربلا😆 بجای اینکه برم ...

چیزی ازت ‌کم شد ؟

مطمئن باش برای همشون عزیز و قابل اعتماد خواهی بود کار خوبی کردی دمت گرم