مادرشوهرم اینا میخان برن کربلا آبان ماه منم تازه به سال عروسی کردم اما یکم براشون اهمیت نداره ک من عروسم دختر 9ساله دارن به ما گفتن باید زمانی ک میرن من برم اونجا از دخترشون مراقبت کنم و براشون غذا درست کنم یه برادر شوهرم دارم ک 20سالشه و با شوهرم اصلن کنار نمیاد همش دعوا میکنن من باید دخترشونو صب بیدار کنم ک بره مدرسه ولی خودمم بایدببرمش اونم 7صب راه مدرسشم دوره باید پیاده برم منم آدمم خودم خونه دارم مستاجرم باید خونه ی خودمو ول کنم تا برم برای اونا کار کنم خسته شدم چیکار کنم
بگواگمیتونی بیاره دخترش وخونه شما بذاره بنظرماوکی تره تا تو بری
براشمهرروز اژانس بگیر با پول خودشون تابره بیاد
پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
چند بارم رفتن تهران من رفتم خونشون موندم غذا درست کردم و خونه تمیزکردم من چه گناهی کردم تازه خیلی ام ...
چندبار رفتی جندبار نرو تافراموشکنن
پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
چند روز میرن کربلا؟ میل خودته میتونی نری ولی اگه میبینی کسیو ندارن کمکشون کن انرژی مثبتش به خودت برمیگرده.چی بگم والا حالا که بی مسئولیتن خونشونو بچهاشونو ول میکنن میرن تو ی چند روز بالا سرشون باش جای دوری نمیره