2777
2789
عنوان

دیگه نمیخوام زنده بمونم

288 بازدید | 23 پست

خسته شدم از دست مامانم پر از طعنه و تنفره همش مریضم و بهم توجه نمیشه روزی صد بار چشام سیاه میشن 

با حرفایی زشتی ک بهم میزنم ک نمیتونم بگم چی میگه 

حس تنفر دارم نسبت بهش 

زیر بار کارای خونه دارم له میشم هر دور روز یک بار میرع بیرون خواهر و برادرام رو میزارع خونه 

ولی من دو سه ماهه رنگ بیرون رو ندیدم 

ی دکتر نمیبره منو میگه دروغ میگی 

دلم میخواد خودکشی کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کار تایم بالا انتخاب کن خونه نمونی وگرنه مشکل اعصاب پیدا میکنی

مشکل اعصاب پیدا کردم گوشه گیر شدم دلم میخواد خودمو بکشم 

اجازه نمیدن برم سرکار 

مامانم معتقده برم سرکار با پسرا دوست میشم 

قشنگم اگه مادرت عصبیه بدون بخاطر کار های خونه س و از خستگی زیادشه مادرای ایرانی اکثرا همینن ناراحت ...

اخه کار خونه انجام نمبده حاضرم قسم بخورم ک دست ب هیچ کاری نمیزنه گاهی شام درست می‌کنه 

خب باهاش صحبت کن اگه قانع نشد با بابات صحبت یا اصلا هر کی که درکت کنه ولی به هیچ عنوان دست به خودکشی ...

کسیو‌ ندارم همشون طرف اونن 

چند بار قرص خوردم ولی چیزیم نشد 

این سری میخوام رگمو بزنم 

مشکل اعصاب پیدا کردم گوشه گیر شدم دلم میخواد خودمو بکشم  اجازه نمیدن برم سرکار  مامانم م ...

با ارامش صحبت کن، با مادرت باهم برید دنبال کار تا از محلش خیالش راحت شه

مگه دیوونه ای خودتو به خاطر اینجور چیزا بکشی

بعدشم از خدا بخواه به موقع اش یه ازدواج خوب برات فراهم کنه نهایت تا ۲۵ سالگی شوهر میکنی ۲۰ سال تحمل کردی اینم تحمل کن

با ارامش صحبت کن، با مادرت باهم برید دنبال کار تا از محلش خیالش راحت شه مگه دیوونه ای خودتو به خاطر ...

یکی از اشناهامون عاشقم بود یک سال اول گفت بیان 

الان میگه نیاد 

منم بهش علاقه دارم 

نمیزارن ازدواج کنیم عمم با خانوادش در ارتباطن 

یکی از اشناهامون عاشقم بود یک سال اول گفت بیان  الان میگه نیاد  منم بهش علاقه دارم  ...

دلیلش چیه نمیذارن؟

دختر به خاطر خلاص شدن از خانوادت چشم بسته ازدواج کنی

اونجور از چاله میفتی تو چاه قشنگ تحقیق کن با یه ادم خوب ازدواج کن