2777
2789
کاری نمیشه کردولش کن مثل من وهمه زنای دیگه که راهی جزساختن وسوختن ندارن

چندروز پیش داشتم ب همین فکر میکردم گفتم بمیرم واسه زنایی ک مجبورن بسازن و بسوزن حالا ب هردلیلی.‌بخاطر بچه جو خانواده نداشتن حامی شرایط جامعهو....زنایی ک هرشب با بغض و چشم خیس سرشونو میذارن روبالش یا ظرف میشورن و...😔

parasoo1989@

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله خصلت مردا اینه که به حرام تمایل بیشتری نشون میدن برخی نفسشون رو کنترل میکنن بعضی نه .دیگه دلایل کنترل نکردن نفسش رو نمیدونم

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
به خودت میرسی؟ تنوع میدی تو ارایش و لباسات؟  به نظر نیاز به تنوع داره شوهرت سعی کن خودت این تن ...

باورت میشه من بیشتر از اون گرمم. اون سردمزاجه. من پیلاتس کار میکنم گفتم که اندام و قیافم عالیه. من تا یه رنگ موی جدید بذارم ایراد میگیره و دعوا میکنه که همه نگات میکنن. منو محدود میکنه ولی خودش...

یه روز دوتا برادر میرن سفر کاری. زن برادر اولی هرچی شوهرش پول میفرست خرج خودش و پوشاک میکرد و به خودش میرسید.زن برادر دومی همه پولارو خرج خونه میکرد دکور انچنانی میخریدبه تمیزکاری میکرد ولی براخودش قناعت میکرد. بعد شوهرا از سفر میان. برادر اولی میبینه واااای زنش عین پری دریایی میمونه موهای خوشرنگ پوست و اندام عالی باخودش میگه حیف نیس همچین ملکه ای رو تو این خونه فقیرانه نگه دارم؟ میره براش خونه عالی میخره و عین پرنسس نگهش میداره.  و اما برادر دومی! میبینه خونه عین قصر شده.لوستر پرده انچنانی ولی زن عین کنیز میمونه موهای پریشان و لباسای وارفته. با خودش میگه حیف نیس تو همچین خونه خوشگلی یه زن بیریخت زندگی کنه؟ پس میره طلاقش میده و یه زن خوشگل میاره😐 زنی که خرج داره ارج داره.turk girl
بله خصلت مردا اینه که به حرام تمایل بیشتری نشون میدن برخی نفسشون رو کنترل میکنن بعضی نه .دیگه دلایل ...

بیمارن. من احساس میکنم همسر من بیشتر بیماره. یعنی دوسم نداره؟؟؟

یه روز دوتا برادر میرن سفر کاری. زن برادر اولی هرچی شوهرش پول میفرست خرج خودش و پوشاک میکرد و به خودش میرسید.زن برادر دومی همه پولارو خرج خونه میکرد دکور انچنانی میخریدبه تمیزکاری میکرد ولی براخودش قناعت میکرد. بعد شوهرا از سفر میان. برادر اولی میبینه واااای زنش عین پری دریایی میمونه موهای خوشرنگ پوست و اندام عالی باخودش میگه حیف نیس همچین ملکه ای رو تو این خونه فقیرانه نگه دارم؟ میره براش خونه عالی میخره و عین پرنسس نگهش میداره.  و اما برادر دومی! میبینه خونه عین قصر شده.لوستر پرده انچنانی ولی زن عین کنیز میمونه موهای پریشان و لباسای وارفته. با خودش میگه حیف نیس تو همچین خونه خوشگلی یه زن بیریخت زندگی کنه؟ پس میره طلاقش میده و یه زن خوشگل میاره😐 زنی که خرج داره ارج داره.turk girl
باورت میشه من بیشتر از اون گرمم. اون سردمزاجه. من پیلاتس کار میکنم گفتم که اندام و قیافم عالیه. من ت ...

ای بابا چشه پس 

اگه شد مستقیم ازش بپرس بپرس چه چیزایی تورو بیشتر جذب می کنه چه مدل لباسی ارایشی اگه باز نق نق کرد بزن تو سرش واقعا مشکل داره  

من چند روز پیش فهمیدم خیانت کرده تو تلگرام دوتا ایدی بدون شماره دیدم فیلم عکسای اونجوریم دیدم از گوش ...

من ترسی از مطلقه شدن ندارم.تهدید کردم گف نمیذارم بچتو ببینی اگه بری

عزیزم اگه از زیبایی وخوش اندامی زبانزده خودت ی.هیچ وقت ب زیبایی و اندامت تکیه نکن واسع محکم شدن رابطه ت .مردایی ک زن معمولی دارن ب نظرم خیانت توشون کمتره چون زنه خیلی کار میکنه ک شوهرش نپره

نمیتونم. بخدا هربار میبینم خورد میشم. شما جای من بودین میرفتین؟؟

بزار نگاه کنه خب از عکس مگه چی بهش میرسه. خود تم عکس مردا رونگاه کن جلوش 🤭

تا وقتی خیانت نکرده اینقدر حرص الکی نخور. 

مردایی که سمت خیانت نمیرن حد اقل ۹۹ درصدشون عکس و فیلم میبینن .مرد نجیب و معصوم کجا وجود داره؟

تا خدا هست به عالم چه نیازست 
امروز سر کلاس فنی بودم برا گواهینامه دوتا ختره بودن کم سنم بودن اینقدر کرم ریختن ک خدا میدونه  ...

به همون اندازه که مرد بد هست زن بدم هست اما خانوما کمتر خیانت میکنن مردا که شورشو دراوردن 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

چندروز پیش داشتم ب همین فکر میکردم گفتم بمیرم واسه زنایی ک مجبورن بسازن و بسوزن حالا ب هردلیلی.‌بخاط ...

آره بقران خیلی دردناکه😭نمیتونی حرفتوبه کسی بزنی بایدهمه چی روتوقلبت بریزی وصدات درنیادبخاطرمادرت ،بخاطربچت😔بخاطرشرایط مزخرفی که بعدازطلاق واسه مازناخیلی خوب نیست😞اینقدبریزی توخودت که یه شب بخوابی وصبح بیدارنشی😔

ای بابا چشه پس  اگه شد مستقیم ازش بپرس بپرس چه چیزایی تورو بیشتر جذب می کنه چه مدل لباسی ارایش ...

میدونی چیه؟؟؟ ازش بدم میاد دیگه نمیخام براش خودمو له کنم. روحم افسردس. دیگه ن ارایش میکنم نه لباس انچنانی. بره به درک

بیمارن. من احساس میکنم همسر من بیشتر بیماره. یعنی دوسم نداره؟؟؟

ببین بیماری نیست هیچ ربطی هم به دوست داشتن یا نداشتن شما نداره بلکه یه خصلت هست مثل خساست یا سخاوت .که متأسفانه این خصلت بد و آزاردهنده برای خانما هست .و برا همسرت عادت شده .انشاله که بتونه ترکش کنه 

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .