2777
2789
عنوان

دلم میخاد خودکشی کنم...

319 بازدید | 68 پست

۲۰ سالمه  پدرم فوت شده

۱۷ بودم منو شوهر دادن بعد ازدواج و عروسی فهمیدم معتاده خیانت میکرد بعد دوماه از عروسی همه چیو بخشیدم و. جدا شدم 

تحت کمیته امداد شدم  و خونه مادرم هستم خرج خورد و خوراک رو میدن ولی خرج های شخصی از پول کمیته ک هر ماه میریزه و فقط ۶۰۰ هس 

ازدواج ک کرده بودم وام ازدواج گرفتم و دست ضامنم دادم  قسطارو ضامن میده وقتی تموم شه پولمو میده 🙂۷ ماهه با یه پسر دوس شدم واسه ازدواج ب خانوادش گفت اما خانوادش بشدت اختلاف کردن جوری ک میخاستن بیان در خونم و ابروریزی کنن چون من مطلقه هستم  و مادرش اومد گفت دیگ ب پسرم پیام ندی 🙂 

اما الان یواشکی در ارتباطیم.... 

چن ماه پیش کمیته یه وام داد واسه اشتغال زایی 

۱۰۰ م 

دوتا ضامن میخاست یک ضامن ۱۰ م پول گرفت اومد ضمانت کرد 

یکی دیگه هم اقوام بود اومد 

خلاصه یه مغازه پوشاک زدم ۲۰ ت خرج شد و ۷۰ ت موند 

این بقیه پول دادم ک خواهرم گفت لازم دارم قسطات رو میریزم خودم 

منو مامانم هر روز بحث داریم همش منت میزاره ک ت شغل نداری 

تو پول واسه خونه نمیاری 

ت خرج خونه رو نمیدی 

تو مطلقه ای ت بیوه ای 🙃

هر روز دارن منو میکشن 

دیشب بحث شد منم ب مامانم گفتم دخترت بگو پولمو بده گفت پولتو میدیم اما میریم کمیته مدارک ضامن هارو میگیریم و میگیم بقیه پولت مونده و خرج مغازه نکردی 

از خونه هم باید بری  تازه مدرک نداری ک پولتو بدیم اصلا پول دست ما نداری 

گفتم ارثمو بدین میرم 

خلاصه انقد بحث کردیم از خونه اومدم رفتم کافی شاپ تا ساعت ۱۰ شب 

اومدم خونه بهم میگه ت هرزه ای معلوم نیس کجا رفتی 🙂🙂

خیلی خستم 

دلم میخاد برم اما نه پول دارم ن خونه ای.. 

همه چی خراب شدن رو سرم 

توروخدا یه راهنمایی کنین 

من خیلی دارم اذیت میشم 

دارم ب خودکشی فک میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی خانواده اتو میشناسی چرا پول بی زبونو میدی اونا از کجا میدونن که مونده از پول وامت حداقل قبل هر ...

فک نمیکردم اینکارو کنن... همش منت میزاشتن همیشه بحث داشتیم اما فک نمیکردم بگن ت پول نداری مدرک بیار.. چن بار خواستم یه کاغذ بنویسم امضا کنن اما همیشه پیچوندن و بحث عوض کردن

مگه بچه ای ،پولتو از خواهرتو ضامن بگیر یه خونه اجاره کن مغازه تم سرو سامون بده ازون جدا شو از ارثت نگذر ،اونا میخوان تو رو رد کنن و خودشون باشن کوتاه نیا ،سربه سرشون نزار .مدارک ضامن مگه الکیه هرکی از راه رسید بهش بدن .

خواهرت اگر انکار میکنه ۷۰ میلیونو گرفته .قسمش بده به بزرگتر دلسوز بگو داوری کنه.اون پسره هم به درد تو نمیخوره ،اول خودت و اوضاع زندگیتو درست کن .همسر هم گیرت میاد عجله نکن

خب پولو نمیدادی بهشون

حداقل یه سر و سامونی به وضع کار و بارت میدادی

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
نمیدونم راه درستیه یا ن ولی این ب ذهنم رسید ب اون پسره بگو اگ دوست داره باهم فرار کنین ی زندگی بساز ...

از خانوادش میترسه.. خانوادش همشون نظامین همشووون

بهش گفتم میگ دیونه شدی منطقی نیس...