2777
2789
عنوان

کاش الان یه پولی بیاد بحسابم

425 بازدید | 39 پست

خاهشا جو ندید من نه گدام نه اومدم ازتون پولی بخام فقط میخام دعا کنید همین الان یه پولی بیاد در حد ۱۰۰تومن به حسابم بتونم برم میوه فروشی یکی زنگ زده شب مهمونی میام خونتون قیمه گذاشتم دلم میخاد بادمجون بخرم بزارم کنارش 😭شوهرم ماهی ۱۶حقوق میگیره ولی قسطمون خیلی زیاده هیچی برامون نمیمونه هی دارم فکر میکنم از کجا بیارم انقد قرض کردم این چن ماه از همه دیگه روم نمیشه بگم قرض بدین ان شاءالله خونم ساخته بشه برم توش از این وضعیت در بیام از بس استرس قرض و نداری رو کشیدم دارم دق میکنم

خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایکاش داشتم

بهت میدادم💔🥺

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

حالا فقط ی نوع غذام باشه اشکالی نداره

یه نوعه همون قیمه رو گذاشتم ولی دلم میخاد بادمجونم بخرم اخت هر وقت خونش میرم سنگ تموم میزاره نه میوه ای توخونه دارم ن چیزی فقط دوتا بسته بیسکوییت دارم

خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔

اوف بازتودلت گرمه میری خونت چندوقت دیگه

بابای بیچاره من ورشکست شده مستاجره هفت تومن حقوق بازنشستگی میگیره ۱۵تومن قسط داره کلی قسطاش عقب مونده

یکم یه چک داره سی وسه میلیون هزارتومن پول توحسابش نیست

خواهرم عقده...........

ینی این مدت هرکاری کردم اون سی تومن جورشه نشدکه نشد موندم تااون موقع چه خاکی توسرم کنم....

ایکاش داشتم بهت میدادم💔🥺

دستت درد نکنه عزیزم داشتی هم من نمیگرفتم چون همسرم نمیدونه من اینجام و ناراحت میشه از کسی بگیرم فقط محض درد دل گفتم

۱۹۹۶۲۱۱۴۷ این کد رو به انگلیسی بنویس رو‌ مچ دستت به زودی برات پول میاد اگه تونستی با خودکار یا ماژی ...

امتخان میکنم اگ بیاد دعات میکنم

اوف بازتودلت گرمه میری خونت چندوقت دیگه بابای بیچاره من ورشکست شده مستاجره هفت تومن حقوق بازنشستگی ...

خدا بهشون کمک کنه خیلی خیلی درکش میکنم انقد از این شرایطا  داشتم یکی میگه ندارم با تموم سلولای بدنم درکش میکنم