الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عه ینی من الان هم دولتی با سوابق میتونم هم ازاد بزنم
تاپیک افغان زدم یه ماه تعلیق بودم به خاطرش🥹🥹🥹من نمیگم افغان ها همشون بدن بخدا من آدم خوبم دیدم اما تهدید برای نژاد اریاییی و برای مذهب شیعه هستن اون هام انساننن ولی مهمان جند روز اول حبیب خداست بعدش ذلیل بنده خداس
مگه وبت نام با انتخاب رشته فرق داره تو بدون کنکور وای من جزا گیج شدم بببین من از کارم استعفا دادم امسال برم دانشگاه اگه نشه ینی حیثیت به فاک جیکار کنم من الان دولتی با سوابق میخوام کنکور ندادم رفتم کافی نت کفت سابقه داری گفتم نه کفت یکشنبه بیا الان انتخاب رشته جیه
تاپیک افغان زدم یه ماه تعلیق بودم به خاطرش🥹🥹🥹من نمیگم افغان ها همشون بدن بخدا من آدم خوبم دیدم اما تهدید برای نژاد اریاییی و برای مذهب شیعه هستن اون هام انساننن ولی مهمان جند روز اول حبیب خداست بعدش ذلیل بنده خداس
مخشون تعطیله بگو خوب از قبلش بگین سوابق میخواد الان بهم میکی انتخاب رشته جدا از ثبت نامه مکه
عشقم تو ازاد ولت نام کردی کد سوابق تحصیلیتث چجور کرفتی