بچه ها با یکی صحبت میکنم هنوز یک هفته نشده شخصیتش عالیه عکساشم دیدم عکس بچگیش روهم فرستاده دیدم تیپ و استایلشم خوبه(مثل اینستایی ها نه معمولی) ولی یکی از عکساش هست هودی تنشه سرشو انداخته پایین حس میکنم این عکسو یه جا دیدم اشناس برام ولی نمیدونم کجااا یعنی انگار ندیدم فقط حس میکنم واسه دوستمم فرستادم اونم همینو گفت انگار یه جا دیدی ولی ندیدی😑😑 بعد همین شک انداخته تو دلم نمیدونم دوستم میگه چون هنوز تازه آشنا شدین باهم این حسو داری و اعتماد نداری و اینم بگم دوست پسرم نیست جدی نیستیم فقط نمی خوام احمق فرض بشم😑😑وای نمیدونم من ۲۱ سالمه اون ۲۳
واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
تو گوگل سرچ شکن عکسرو. اگه فیک بود به ماهم اطلاع بده😀
چطوری
خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن