2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما داره

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

جدی؟ پوستت خشک یا پوست پوست نشده؟خارش ؟قرمزی؟

نه ، چون فقط گاهی استفاده میکنم

یبار به‌خاطر فشار خیلی کم آب و یسری شرایط دو هفته نشد برم حموم ، وقتی رفتم یا پودر لباسشویی بدنمو شستم😑

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍
حتما داره

حس میکنم گولمون میزنن تا برند سازی کنن

مایع کرمی که برا دست مناسبه....

یعنی برا بدن مناسب نیست؟

دست رو خوب تمیز میکنه و خشکی و خارش نمیده..اونوقت به پام یا کمرم بزنم چیزی میشه به نظرت؟

عمیقا رفتم تو فکرش

نه ، چون فقط گاهی استفاده میکنم یبار به‌خاطر فشار خیلی کم آب و یسری شرایط دو هفته نشد برم حموم ، وق ...

بابا تو مردی هستی برا خودت

داداشم تو تعمیرگاه کار میکرد میگفت اونجا همه با خاک اره و تاید بدنشون میشورن🤣🤣🤣🤣🤣

البته این حرف مال ۱۵ سال پیشه هااااا

بابا تو مردی هستی برا خودت داداشم تو تعمیرگاه کار میکرد میگفت اونجا همه با خاک اره و تاید بدنشون می ...

😂😂😂😂😂😂منم از شوهرم یاد گرفتم😂😂😂😂😂

هروقت خیلی دیر میشه حموم رفتنش ، با تاید میشوره لامصب😂😂😂

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍