2777
2789
عنوان

اون تاپیک خواستگاری سنتی

108 بازدید | 6 پست

نمی‌دونم تو چه شهری زندگی میکنید ولی همین الانش تو شهر ما تو رسم ما ، خواستگاری ی مراسمه که پسررو میبرن که دختره و پسره با هم حرف بزنن به توافق برسن

حالا اینا بهشون بر میخوره میگیم که این که مادر و خواهر وعمه خاله برن چیز احمقانه ایه چرا 

چون که معیار خواهر و مادر برای ازدواج اندام ، قد و قیافه ، برا بعضیا چادر ، تعداد خواهر برادر و محله خونه دخترس

ولی معیار دختره و پسره صرفا این نیس ، اخلاق ، نحوه حرف زدن ، طرز فکر ، اعتقادات و... همه چیه 

لطفا چون هر چی سنتیه قبولش نکنید راجب هر چی فکر کنید و قربانی تابو های مملکت نشید 

ممنون 

دقیقا من ک خودم کلاااا مخالف ازدواج سنتیم

ولی نمیشه منکر این شد ازدواج سنتی خیلی زیاده ت جامعه هنوز ولی بهتره ک همراه با اشنایی خود دختر و پسر باشه ن مادر و دختر برن عروس رو بپسندن...

خواهر خود من سنتی ازدواج کرد ولی اصلاااا اینجوری نبود بیان خونه ما بشینن مادر و خواهر داماد تنهایی ببینن خواهرم پسندشونه یانه:/

بنظرم چ پسر چ دختر کسی ک پسندیدن اولیه رو میذاره ب عهده خانوادش هنوز اونقد بالغ نشده و جرات تصمیم گیری نداره

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

تو نمیتونی بگی که بقیه خواستگار سنتی را رد کنن

این نسخه را فقط و فقط برا خودت بپیچ

بزرگتر ها از رفتار و گفتار خانواده ی دختر و خود دختر چیزها میفهمند که پسره نمیفمه

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه هم میخان سنتی باشه خب بار اول پسرو هم با خودشون ببرن بعدش خبر بدن ک میخان یا ن 

یعنی چی اول مادر و خواهرش برن😐

دروغ گفتن از سر به ما... خوردن هرچی بود از سهم ما🖤        وحشی تر از بافقی😉
تو نمیتونی بگی که بقیه خواستگار سنتی را رد کنن این نسخه را فقط و فقط برا خودت بپیچ بزرگتر ها از رف ...

من نسخه نمیپیچم 

اگه خیلی چیز ها می‌فهمیدن که این همه ازدواج سنتی به طلاق نمی‌کشید 

با تابو های احمقانه و قدیمی باید جنگید و نمیشه به هر سبک سنتی احترام گذاشت 

ما هم نقد کردیم نسخه نپیچیدیم 

الان خاله ها و عمه های من اتفاقا با همون سبک قدیمی ازدواج کردن و الان با آدمی کاملا متفاوت با اون آدم خواستگاری دارن زندگی میکنن 

من نسخه نمیپیچم  اگه خیلی چیز ها می‌فهمیدن که این همه ازدواج سنتی به طلاق نمی‌کشید  با ت ...

چرا گفتی خواستگارهای سنتی را رد کنید

اینجا خیلی ها گفتند ازدواجشون سنتی بوده و راضی هستند

بعد فکر میکنی ازدواج با دوستی به سرانجام میرسه 

نه خیلی هاش هم به طلاق میرسه

مهم تحقیق برا ازدواجه سنتی و غیر سنتی نداره

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
چرا گفتی خواستگارهای سنتی را رد کنید اینجا خیلی ها گفتند ازدواجشون سنتی بوده و راضی هستند بعد فکر ...

من اصلا این حرف رو نزدم حرف رو عوض نکنید 

من گفتم این کار مسخره که اول پسره رو نمیبرن باید جمع بشه 

وگرنه آدم آشنا بشه ازدواج کنه چه مشکلی داره خیلی هم خوب