2777
2789
عنوان

به دادم برسين

72 بازدید | 2 پست

7سالم شد ارشد بازاريابي از تهران دارم شوهرو برادرم شركت دارن ولي داداشم كه سهامش زياده يه طورايي نذاشت تو شركت باشم به بهانه اينكه بچت كوچيكه الان زنش با ٥كلاس سواد بازاريابي محصولات شركتو ميكنه جلو منم ميگه چقدر لذت بخشه البته منم چون زبون نداشتم نتونستم تو رشتم موفق باشم اصلا جايي كار نكردم همه اعتماد به نفسمو همسرم با حرفاش از بين برد دوسال تجربي كنكور دادم به اميد فيزيو كه نشد الان موندم چيكار كنم خواهرم وكيله ميگه وكالت بخون كنار من كار كن خودم دوست دارم فست فود بزنم علاقه دارم ولي دوستمو خواهرم ميگن فست فود كل كلاستو پايين مياره و مثل ادم پولكي ها نشونت ميده دوتا بچه دارم خواهرم ميگه وكالت پيام نور بزن كنار بچه هات تو خونه بخون بعدم وكالت راحت قبول ميشي چون داداشم موسسه حقوقي داره حالا موندم چيكار كنم  كار درست چيه واقعا فست فود افت كلاسه من خودم ميخاستم فست فود بزنم كنارش حقوقم بخونم از يه طرف ميگم اونوقت به بچه هامو زندگيم ميرسم گاهي به سرم ميزنه خودمو تو بازاريابي نشون بدم و كار شركتو دست بگيرم و حقوقم بخونم شما ها چي ميگين؟؟؟؟؟خواهرم ميگه فست فود بزني خيلي بي كلاسه بعد اين همه تلاش ميگن دنبال پولي ولي رشته من مديريت بازرگاني گرايش بازاريابي يعني اداره هر سازماني خوب فست فودم يه كسب و كار كوچيكه مرتبط با درسم موندم كار درست چيه

مهم خودتی هر کار کع علاقه داری انجام بده

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

طرز تفکزم با طرز تفکر خواهرت کاملا فرق میکنه و دنبال پول بودن و بی کلاسی نمیدونم.خیلی هم شغل باحالیه و دوست دارم اغذیه ای.ولی زحمت خیلی  داره.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان