2777
2789
عنوان

انتخاب رشته کنکور

202 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها 

ببخشید بعد از انتخاب رشته کنکور به من فقط یه رسید انتخاب رشته ۱۶ رقمی داده ولی کد رهگیری ۱۵ رقمی نداده بهم به شما داده همچین کدی؟

و اینکه ثبت نهایی اطلاعات بکنم؟بعد دوباره میتونم ویرایشش کنم؟🤔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبی حال مامانت خوبه؟؟

یکی از اشنا ما هم مشکوک به اون مریضی هست جواب سی تی اسکن مشکوک به این بیماری هست یکی از گوشاش شنوایی و یه بویاییشو از دست داده مامانت اوایل علایمش چی بود چجوری مطمئن شده اون مریضیو داره؟

ماهم حالمون خیلی بده

Saylent  قبلی🍀🍀🍀   خدایا تو با من باش❤ بگذار عالمی از من جدا گردد     چو یک دم با تو بنشینم   دل از هر غم جدا گردد
سلام خوبی حال مامانت خوبه؟؟ یکی از اشنا ما هم مشکوک به اون مریضی هست جواب سی تی اسکن مشکوک به این ب ...

سلام عزیزم آره الان تقریبا5ماهه درمان مامانم تموم شده و الان حالش خوبه خدا رو شکر

مامان من خیلی خسته و بی حال بود شب ها بشدت گرمش میشد و عرق میکرد و غدد لنفاوی گردنش بزرگ شده بود یبارم یه خون دماغ خیلی زیاد و غیرعادی داشت 

ایشالا که خیره توکل به خدا خوب پیگیری کنید اگه دور از جون جوابشون مثبت بود هماتولوژیست و رادیوآنکولوژیست خوب پیدا کنید درمان میشن به امید خدا 

سلام عزیزم آره الان تقریبا5ماهه درمان مامانم تموم شده و الان حالش خوبه خدا رو شکر مامان من خیلی خست ...

بدخیم بود؟

Saylent  قبلی🍀🍀🍀   خدایا تو با من باش❤ بگذار عالمی از من جدا گردد     چو یک دم با تو بنشینم   دل از هر غم جدا گردد
سلام عزیزم آره الان تقریبا5ماهه درمان مامانم تموم شده و الان حالش خوبه خدا رو شکر مامان من خیلی خست ...

چندسال درمانش طول کشید؟

الان دکتر نوشته تیکه برداری کنن ازش😔

ایشالا نتیجش خوب باشه توکل به خدا

مادر شما چندبار پرتو و شیمی درمانی شد؟

حدودا ۶ماه طول کشید

سایش مستدام باشع خدا حفظش کنه واسه خانوادتون ان شاالله

ایشالا نتیجش خوب باشه توکل به خدا

عزیزم جواب منو میشه زود بدی؟

الان این مریض ما دو دوره شیمی درمانی یهنی دو روز پشت سر هم انجام داده ولی چند روزه خیلی بی حاله خیلی نگرانشیم 😰😢😢😢

ایا این حال طبیعیه؟