2777
2789

دوساله افسردگی دارم و ارامبخش میخورم باشگاه و سفر و دورهمی با دوستا و همه چی ام انجام میدم ولی بازم ترس و بی انگیزگی و اضطراب دست بر نمیداره هرموقع میخام بعد اینهمه تلاش حس کنم خوب شدم باز از یه راهی برمیگرده پیشم این درد واقعا باید چیکار کنیم؟ مال من جسمی شده میزنه ب گلوم شبا نفس نمیتونم بکشم واقعا تو این سن پر پر شدم امشبم گلوم‌ انقد تنگه که خواب نداشتم از سر شب

خلع داری عزیزم هممون داریم!

ببین اون خلع چیه شاید از نبودن عشق و شریک زندگیه

شاید نداشتن دلخوشی 

شاید ضربه های کودکیته

شاید ...هزارتا دلیل با دارو همچی درست نمیشه

هر روشیم رو هرکسی جواب نمیده

بدون ک افسردگی دیگه یچیزیه ک باید باهاش کنار بیای عادت نکردی بهش؟

من خیلی ساله دارم بدترم شدم خوبم نمیشم!چون اون جیزایی ک واقعا میخام تو زندگیم نمیشن

یا ازدستشون دادم و دیگه قرار نیست برگردن!

حسبنا الله و نعم الوکیل و نعم المولی و نعم النصیر*.) اگه زندگیتونو دوسدارید خوشیاتونو نگهدارید واسه خودتون همچیتونو نگهدارید واسه خودتون مردم چشم دیدن ندارن بخدا ندارن حتی اونی که ارزوی خوب میکنه مشورت بگیرید اما نزارید کسی دخالت کنه...بجز خدا به هیچی امید نداشته باشید خدا خودش اونموقع همچیزو برای شما اسباب خیر میکنه:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خلع داری عزیزم هممون داریم! ببین اون خلع چیه شاید از نبودن عشق و شریک زندگیه شاید نداشتن دلخوشی&nb ...

اگه ب جسمم نزنه از نظر روحی عادت کردم بهش فقط بیخوابیم و دردای مختلفم اذیتم میکنه نمیدونم باید چیکار کنم اره خلع دارم واقعا😭😭

عزیزم حتما دلیلی داره ؟ یعنی خودت نمیدونی چرا افسرده شدی؟ نماز میخونی؟

دلیلشو میدونم ولی میخام خوب بشم واقعا بعضی شبا جوری بیخوابم ک با قرص خوابم نمیبره خوابم نه عزیزم نمیخونم

اگه ب جسمم نزنه از نظر روحی عادت کردم بهش فقط بیخوابیم و دردای مختلفم اذیتم میکنه نمیدونم با ...

یمدت بخودت تلقین نکن ک افسردگی داری 

به دکتر بگو شاید اصلا از افسردگی نباشه

عیادت هم خیلی سبک میکنه ادمو قران بخون و نماز بخون  ازاد میشه روحت

من خودمم جوری بودم انگار یکی قلبمو تو مشتش فشار میداد علت جسمیم نداشت اصلااا

ذهنتو پاکسازی کن بخودت تلقین کن افسردگیت خوب شده حالت خیلی خوبه زیاادددد

حسبنا الله و نعم الوکیل و نعم المولی و نعم النصیر*.) اگه زندگیتونو دوسدارید خوشیاتونو نگهدارید واسه خودتون همچیتونو نگهدارید واسه خودتون مردم چشم دیدن ندارن بخدا ندارن حتی اونی که ارزوی خوب میکنه مشورت بگیرید اما نزارید کسی دخالت کنه...بجز خدا به هیچی امید نداشته باشید خدا خودش اونموقع همچیزو برای شما اسباب خیر میکنه:)
دلیلشو میدونم ولی میخام خوب بشم واقعا بعضی شبا جوری بیخوابم ک با قرص خوابم نمیبره خوابم نه عزیزم نمی ...

خب علتش همین دوری از خدا هم هست

یک نیازیم توی هممون هست به اسم نیاز ارتباط با خدا سرکوب بشه حالمون خیلی بد میشه

بری سمتش این دنیا و اون دنیا پشتته دیگه بعدش از چی بترسی؟واقعا از چی؟

دلیلشو میدونم ولی میخام خوب بشم واقعا بعضی شبا جوری بیخوابم ک با قرص خوابم نمیبره خوابم نه عزیزم نمی ...

عزیزم 

من با نماز اول وقت یه روشی بلدم که با خوندن اون به آرامش رسیدم جوری که وقتی از اول وقت بگذره اون آرامش ام کم میشه 

امتحان کن برا دو هفته 

خدا رو چه دیدی شاید افسردگی ات از بین رفت 

یمدت بخودت تلقین نکن ک افسردگی داری  به دکتر بگو شاید اصلا از افسردگی نباشه عیادت هم خیلی سبک ...

مرسی عزیز مهربونم از لطفت ایشالا هیچکس اینجوری نشه و همه ی اونایی ک دچارشن زوده زود خوب شن