2777
2789

سلام دوستان من دوروز پیش اشتباه کردم با سنجاقم که نشسته بودم خواستم سنگ لوزه مو خارج کنم فرداش تب و لرز شدید کردم.تا امروز صبحم تب داشتم

الان لوزه ام بشدت ورم کرده و سفید شده.

دوتا پنی سلین زدم و دمنوش میخورم ولی خوب نشده.

میترسم دردسر بشه خیلی ترسیدم خواهشا کسی راه حلی داره بگه خدا خیرتون بده.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اونجا که گفتی سنجاقم متوجه منظورت نشدم

همیشه با سنجاق سر یجا توی نی نی سایت دیدم یه نفر گفته بود منم امتحان کردم سنگ لوزه ام رو در میوردم اما ایندفعه اشتباه کردم نشستمش حالا عفونت کرده 

همیشه با سنجاق سر یجا توی نی نی سایت دیدم یه نفر گفته بود منم امتحان کردم سنگ لوزه ام رو در میوردم ا ...

عزیزم یه قاشق عسل بذار تو دهنت تو دهنت نگه دار  با بزاق دهانت آروم اروم قورتش بده تموم که شد

همینطور چند بار اینکار رو تکرار کن خوب میشی

میدونی که عسل برای زخم و عفونت عالیه

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

پسر من لوزه داشت و خیلی اذیت میشد دکترا میگفتن که باید عمل بشه ولی بردمش یه دکتر طب سنتی با دارو درمانش کرد واقعا کارش خوب بود خدا خیرش بده شمارشو هم براتون می‌گذارم

09367461816