2777
2789

همه میگن دعای نی نی سایتیا میگیره، قسمتون میدم به دلهای پاکتون که منم دعا کنید، خدا برای منم معجزه کنه و راهی جلوی پامون بذاره، بتونم مادر شم😍❤️

5 ساله منتظرم و از زمین و زمان نا امید، فقط و فقط چشم امیدم به خداست🥺

مشکل از شوهرمه و تقریبا میشه بگم عقیمه، منم 32 سالمه، خیلی سخته، من تصمیم گرفتم بمونم با شوهرم ولی همش میترسم مثلا 40 سالم  پشیمون میشم ازین کارم یا نه؟ 

این چه بخت سیاهی بود که نصیبم شد😭

لطفا برای واقعی شدن تیکرم دعا کنید، سپاسگزارم🙏

ببخشید چرا از اسپرم اهدایی استفاده نمیکنید

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

❖═▩ஜ••🍃🌸🍃••ஜ▩═❖

#ختم_شخصی

#ختم_فوق_العاده_مجرب

#بچه_دارشدن

⚠️توجـــــــــــــــــــــــــــه⚠️

اگر مشکلتون مشابه مشکل این بنده خدا

هست میتونید از این ختم استفاده کنید❤️

🖊🌹ســـــــــــــــوال⤵️

سلام عزیزدلم خوبی

من بچه دار نمیشم چهله میخوام منم دامنم سبز بشه دلم شاد بشه حسرت به دل نمونم😔🙏

🖊🌹جـــــــــــــــــواب⤵️

سلام علیکم

۴۰روز نیت

آیات ۱۰تا۱۲نوح ۱۹مرتبه❌👇

اِسْتَغْفِرُوا رَبَّكُمْ إِنَّهُ كانَ غَفَّارًا  يُرْسِلِ السَّماءَ عَلَيْكُمْ مِدْرارًا  وَ يُمْدِدْكُمْ بِأَمْوالٍ وَ بَنِينَ وَ يَجْعَلْ لَكُمْ جَنَّاتٍ وَ يَجْعَلْ لَكُمْ أَنْهارًا.

۱دعای بچه دارشدن❌👇

اللَّهُمَّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوَارِثِینَ وَحِیداً وَحْشاً فَیَقْصُرَ شُکْرِی عَنْ تَفَکُّرِی بَلْ هَبْ لِی عَاقِبَةَ صِدْقٍ ذُکُوراً وَ إِنَاثاً آنَسُ بِهِمْ مِنَ الْوَحْشَةِ وَ أَسْکُنُ إِلَیْهِمْ مِنَ الْوَحْدَةِ وَ أَشْکُرُکَ عِنْدَ تَمَامِ النِّعْمَةِ یَا وَهَّابُ یَا عَظِیمُ یَا مُعَظَّمُ ثُمَّ أَعْطِنِی فِی کُلِّ عَافِیَةٍ شُکْراً حَتَّی تُبْلِغَنِی مِنْهَا رِضْوَانَکَ فِی صِدْقِ الْحَدِیثِ وَ أَدَاءِ الْأَمَانَةِ وَ وَفَاءٍ بِالْعَهْدِ.

به نیابت از شهید نوید صفری هدیه امام حسین

فوووووق العاده مجرب است این چله برای بچه دارشدن خیلی قوی و کن فیکون عمل می‌کند✋🏻✋🏻✋🏻✋🏻

🔻با منتشرڪردن پیامها ↯با لینک↯ درثواب آنها شریڪ شوید🔺

✒️ ★᭄°ْ🇯‌🇴‌🇮‌🇳°ْ↯↷↓

https://eitaa.com/joinchat/1359151313Ca784b55c77

•┈┈••✾•◈💠◈•✾••┈┈•

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم 🥺❤️من همسن شما ها نیستم.. ولی قول بده اگر بچه دار شدی برای بچه ت مادری کنی! 🌹 🤗 

ایشالله دامنت  دوبار سبز شه. 😊❤️

از صمیم قلبم خواستم برات

کاربری دو نفر  زمستون برفی و گرد آفرید شاهنامه قدیمی❤️                    

اتفاقا داشتم به همین موضوع فک میکردم چشمم خورد به تاپیکت 

خیلی دعا میکنم همیشه همتونو دعا میکنم اصلا ناامید نباش باورکن باردار میشی

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

الهی ،

انشالله خدا بهت چنتا بچه ناز و خوشکل بده

۱۳ صفر ب نیت بچه دار شدنت یه لباس بچگونه بخر انشالله تا سال بعد محقق بشه

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت بخاطر این همه خوشبختی 👩‍❤️‍👨👨‍👩‍👧‍👦🏠🚗🎁🧿♥️👑🌈💴💵💶💰

حق داری اما اگر شوهرت خوبه خداروشکر کن دیگه پذیرفتی بمونی باهاش...ان شاالله صاحب فرزند بشی کلی روش جایگزین هست...شوهر منکه ن اخلاق داره ن هیچی بازم پذیرفتمش  ایکاش اخلاق داشت لااقل

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
❖═▩ஜ••🍃🌸🍃••ஜ▩═❖ #ختم_شخصی #ختم_فوق_العاده_مجرب #بچه_دارشدن ⚠️توجـــــــــــــــــــــــ ...

مرسی عزیزم دوتا مورد اول ختماشو برداشتم

شوهرم قبول نمیکنه متاسفانه

دوست عزیز یه فکری بکن برای خودت عمه من ۸۵ سالشه و مشکل ناباروری از شوهرش بود همیشه خدا ناراحته و گریه میکنه که ای کاش فکری برای خودش کرده بود مطمئن باش در اینده پشیمون میشی چون تو سالمی پس تا جوونی و وقت هست یه اقدام جدی بکن

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

عزیزدلم 🥺❤️من همسن شما ها نیستم.. ولی قول بده اگر بچه دار شدی برای بچه ت مادری کنی! 🌹 🤗  ای ...

فدات شم چشم من مادر بشم جونمم براشون میدم، مرسی عزیزم، انشاءالله حاجت روا شی❤️

مرسی عزیزم دوتا مورد اول ختماشو برداشتم

عزیزم انشالله که به امید خدا تا سال دیگه دامنتون سبز بشه و بچتونو صحیح و سالم بغل بگیرین 

🙏🙏🙏❤️

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
اتفاقا داشتم به همین موضوع فک میکردم چشمم خورد به تاپیکت  خیلی دعا میکنم همیشه همتونو دعا میکن ...

مرسی عزیزم لطف میکنی، انشاءالله حاجت روا شی ❤️