2777
2789
عنوان

رشته دانشگاهی چی برممممم

103 بازدید | 7 پست

دوستان لطفاا بیاین کمکککک 

من امسال تازه وارد دانشگاه میشم رشته دبیرستانم ادبیات بود که اصلننن علاقه ای بهش نداشتم خیلیم تو درسام افت کردم معدلمم شد ۱۵ حالا واسه دانشگاه نمیدونم چ رشته ای برم انقد سردرگمم واقن نمیدونم به چی علاقه دارم میخامم برم دانشگاه آزاد ولی هنوز هیچ اقدامی نکردم میترسم وقتش تموم شه

بهترین رشته بنظرتون چیه؟درمورد رشتتون بگین و کدومش آینده داره؟

تعداد رای : 2
نظرسنجی
۱
1
50%
۲
1
50%
۳
0
0%

خب اول ببین تو چه زمینه ای علاقه داری، بعد ما بتونیم راهنمایی کنیم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دفترچه رشته های بدون کنکور رو نگاه کن بد نیستن مهم علاقته

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

کجا باید ببینم نمیدونم

گلم سرچ کن دفترچه انتخاب رشته بدون کنکور

آزاد و سراسری جدا هست هردو رو برات میاره

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)