2789
عنوان

کاربرای بی ادب نی نی سایت 🙄 چرا انقد اینجا بی ادب زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 31 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو هم جزو عجایبی که اینجا انقدر برات مهم شده که تحلیل می کنی

اینجا ی نمونه ی کوچیک از جامعه هست متاسفانه و علاقه مند ب این حوزه هستم 😐

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃
تو که با همه مشکل داری کی خوبه پس؟😂

خودم 😎😂

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃

شماام همچین جزو خوبان نیستی تاپیک میزنی بدگویی میکنی

امضامو بخون 

[کــارامـــل صدام کن]1401/۹/۱۹زندگیم با وجودت به طوری قشنگی تغییر کرد.آخــــه تـــــو*خیلی قشنگ میگی جـان دلــــمـ من تغییر پیدا کردم به دختری که تو خواستی عاشق"[صدات،خنده‌هات،عکسات،چشات،دستات،]تو روشنایی قلب منی چطور میشه تورو دوست نداشت آخــه؟ به طور قشنگی هردومون تغییر کردیم.عشق"فراتر از این حرفاست انقدر زیبایی و خاطرات داره که اصلا قابل بیان نیست.تو تاپیکا تگم کنید فضای شادی رو براتون ایجاد میکنم🩴😂اختراع تایپ خودم:سَلaم خُbی #احساساتم ، بادکنک که نیست هروقت خاستین بادش کنید بعد بترکونید ؛

متاسفانه کیفیت تایپیکها به شدت اومده پایین. برخی راحت فحاشی میکنند نظارت بسیار ضعیفه باید چندین بار نی نی یار 5 تگ بشه تا واکنش بده. کاش برخی اعضا بنا به صلاحیتشون، اعتبارشون، فعالیتشون، اجازه حذف پستها داشتند.به نوعی کمک نی نی یارها میشدند.

نی نی سایت جائیه که آدما حرفای نگفته شون رو میگن پس بنظرم مشکلی نیست چون اینجا جائیه که میتونی تجر ...

قبول دارم اما هر چیزی ی آدابی داره چون ناشناسیم دلیل نمیشه که هر جور خواستیم رفتار کنیم

چطوری با ادب

خوبم شما خوبی 

اون تاپیک دیدی که در بازدید عنوانش (بابام مرد امروز)وای کامنت هارو دیدی بعضی از کاربر های گستاخ و  بیشعور گفتن که وای چقدر خونسردی و من بودم فلان فلان کرده بودم یکی میاد میگه چه بی احساس یکی میاد میگه من بودم گوشیم شکسته بودم چه برسه به نی نی سایت اومدن 

طرف داغ دار تسلیت بگو برو چه بی‌شعورن😐😐😐😐

قبول دارم اما هر چیزی ی آدابی داره چون ناشناسیم دلیل نمیشه که هر جور خواستیم رفتار کنیم

دوست عزیز

منم‌نمیگم هرجور رفتار کنیم

ولی درک کنیم شاید طرف تنهای تنهاست و اینجا براش یه پناه هست برای گفتن حرفاش

شماام همچین جزو خوبان نیستی تاپیک میزنی بدگویی میکنی امضامو بخون 

این بدگویی نیست نقده!