2777
2789
عنوان

اول خواهر پسره پسند کنه!!😡😠😡

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 34 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضیا اعتقاد دارن اول خانما برن دخترو ببینن و بعد اگه تایید شد  آقا پسر بره 

همچین چیزی بوده و هنوزم هست 

ولی منکه نمیپسندم 

به نظرم دخالت خانواده شوهرو نشون میده

بهتر که رد کردین

چرا مگه مشکلشون چیه ؟

چون خود پسر باید ببینه تصمیم بگیره نه بقیه. دختر که کالا نیست چند نفر دیگه بیان اول بپسندن بعد داماد رو بیارن. اگر قراره اول خواهرِ داماد بیاد ببینه و بپسنده، پس اول برادرِ عروس بره آقا داماد رو بررسی کنه اگه پسندید بعدش اجازه بدن خواهرای داماد بیان خونه.

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

دبیر ورزش

همچین کیس خاصی هم نبوده که بگی حیف شد از دستش دادم

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

بعد خانومه گفته بود دخترم خیلی خوش سلیقه س و داداشش میگه هرکیو تو بگی خوبه یعنی خوبه

هییییچی این توو تک تک خریداتون باهاتون میومده 😁

@mimgheyn_art پیج قشنگم 😍 هیچوقت برای شروع خوب،دیر نیست ☺️
ایول مامانت🫡

من یادش میدادم🤭🤭🤭

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴