2777
2789
عنوان

خونه ویلایی یا آپارتمان؟؟ شیرازیا نظر شما مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندسال ساخت بوده بازسازی کردیم کامل همه چیو ،شده شبیه نوساز

یعنی نوساز بوده ولی بازسازی کردین؟

خونه مام ویلایی و قدیمی هست و بدیش اینکه تو تابستون جونور داریم هم تو حیاط هم تو دیوار خونه من مجردم ایو گفتم بدونی خونه خانواده مو گفتم 

یعنی نوساز بوده ولی بازسازی کردین؟ خونه مام ویلایی و قدیمی هست و بدیش اینکه تو تابستون جونور داریم ...

نه چندسال ساخت بود، بازسازی کردیم خودمون ، کلا همه چیو عوض کردیم. آره ویلایی بدیش همینه فصل گرما که بشه تو حیاط پیداشون میشه جونورا که باید سم زد، این یه مورد خیلی بده

نه چندسال ساخت بود، بازسازی کردیم خودمون ، کلا همه چیو عوض کردیم. آره ویلایی بدیش همینه فصل گرما که ...

ء شمام دارین؟؟

بابام پارسال تابستون حیاط و حموم و wc رو اسید زد و یه بار واسه پشه یه کم سم زد تو خونه ولی جونور زد بیرون سم اونجوری نه ها فقط فکر کنم درخت و خروجی خونه و به جایی از خونه رو سم زد 

نه چندسال ساخت بود، بازسازی کردیم خودمون ، کلا همه چیو عوض کردیم. آره ویلایی بدیش همینه فصل گرما که ...

کلا هر بدی باشه میارزه به نظرم، ویلایی کلا زمین مال خودتونه از طرفی تو آپارتمانی معلوم نیست چه همسایه هایی میخوان گیرت بیان

بچه ها تو خونه نمیتونن بازی کنن، صدای تلوزیون زیاد باشه کسی گیر نمیده تا نصف شب بچه جیغ بزنه اذیتی نداره