2777
2789
تو تجاوز که ترشح داخل ریخته نشه چقدر احتمال ایدز هست 

اولا سریع برین پزشکی قانونی و شکایت کنید 

چون دی ان ایشون هنوز رو بدن شما و دی ن ای شما رو بدن اون فرد هست 

ترسی هم نداشته باشید از بقیه ، کاملا خصوصی میمونه اطلاعاتتون 

راجع به هایمن هم نگران نباشید مشکلی براتون نمیاد 

راجع به بیماری هایی که ممکنه مبتلا بشید نمیشه چیزی گفت باید مراجعه کنید نمونه برداری کنن هم از سرویکس هم نمونه خون و...

گروه مشاوره ماتینا🤍✨️سوالی داشتید در خدمتم🌻🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان فقط استرس مریضی دارم یعنی اگه خدای نکرده بشه چی 

عزیز جان ایدز کجا بود خیالت راحت باشه آمار ایدز الان خیلی کم شده 

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
اولا سریع برین پزشکی قانونی و شکایت کنید  چون دی ان ایشون هنوز رو بدن شما و دی ن ای شما رو بدن ...

کلی با بتادین.  و اب داخلی شستشو دادم عزیزم من متاهلم و نمیتونم شکایت کنم 

ن اصلا  نگو ب همسرت  اصلااااا

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 
اولا سریع برین پزشکی قانونی و شکایت کنید  چون دی ان ایشون هنوز رو بدن شما و دی ن ای شما رو بدن ...

من سه تا دکتر رفتم از دیروز تا الان دو تاشون فقط ارام بخش دادن اخری با اصرار خودم دارو اچ آی وی دادبرای ده روز فعلا 

نمیدونم قراره واکنش همسرتون چی باشه 

ولی برهرحال امکان شکایت دارین و حق با شماست 

با توجه به اینکه حادثه جدیده 

بارم امکان هست بعد شست و شو و.. دی ان ای باقی مونده باشه 

بانو لطفا برو. مشاوره حتما و از کاندوم. استفاده کن بخاطر عمسرت اگر رابطه کامل بوده. حتما برو ی فوق تخصص. بیماری زنان طی ازمایشات انشالله منفیه و اگر تونشو داری برو  پزشک قانونی پنهانی اگر ن ک کلا  همسرت نبتید بفهمه چون از روی اسیب و تنش.  ممکنه کار دستت بده

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 
من سه تا دکتر رفتم از دیروز تا الان دو تاشون فقط ارام بخش دادن اخری با اصرار خودم دارو اچ آی وی دادب ...

پاپ اسمیر و آزمایش خون و... نگرفتن؟

هرچند دوره کومون اچ ای وی بالاست و به این زودی حتی اگر خدایی نکرده مبتلا شده باشین علائم و تو ازمایش نشون نمیده 

ولی بازم...

بانو لطفا برو. مشاوره حتما و از کاندوم. استفاده کن بخاطر عمسرت اگر رابطه کامل بوده. حتما برو ی ...

والا از دیشب همش این مطب اون مطبم حتی برای اینکه زگیل نگیرم یک و خودره ای یه قرص امریکایی برای سیستم ایمنی سفارش دادم 

پاپ اسمیر و آزمایش خون و... نگرفتن؟ هرچند دوره کومون اچ ای وی بالاست و به این زودی حتی اگر خدایی نک ...

چرا گرفتن منفی بود گفت سه ماه دیگه هم بیا ولی خب قرص هارو به نظرت بخودگرم یا نه این دکتر گفت احتمالش کمه ولی اگه دوست داری قرص بهت میدم