2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افکار منفی رو روی کاغذ بیار کا افکار منفی چی هستن و بعد اونا رو بل شکل مثبت دربیار و بنویس و هر روز تکرار کن باید بارها و زیاد تکرار کنی کا رفته رفته دیدت مثبت یشه

مثلا هر روز حداقل کمش ۵ تا از افکار منفی تو بنویس و اونا رو مثبت کن 

دلیل ناراحتی ات رو پیدا کن . بعدش بیا بررسی کن که چرا واسه این موضوع ناراحتی کا برمیگرده به ریشه ی ...

بارها به دلیلش فکر کردم 

میدونی میخوام از این حال بیام بیرون اما نمیدونم چطوری 

میخوام دیگه بهش فکر نکنم 

بارها به دلیلش فکر کردم  میدونی میخوام از این حال بیام بیرون اما نمیدونم چطوری  میخوام د ...

نه با رها کردن جیزی درست نمیشه باید ببینی اونو بپذیری که این افکار منه خوب ....

بعدش میای به احساسی که راجب اون موضوعی داری اون احساس میتونه ناامید باشه شادی باشه حسادت باشه هر جی احترام میذاری و پذیرش میکنی بعد دنبال راهکار میگردی کا چطوری حلش کنم

کارایی گه دوست داری وبهشون علاقه داری رو انحام بده و روشون تمرکز کن یکی از عوامل پوچی این هستش کا شم ...

خیلی ناامیدم از همچی 

هی میخوام نیمه ی پر لیوان رو ببینم اما بازم نا امیدی و....

خیلی ناامیدم از همچی  هی میخوام نیمه ی پر لیوان رو ببینم اما بازم نا امیدی و....

میدونی عزیزم پیج سید محمد عزشیانفر به نظرم میتونه خیلی کمکت کنه😊چون برای من خیلی کمک کننده بود

خیلی ناامیدم از همچی  هی میخوام نیمه ی پر لیوان رو ببینم اما بازم نا امیدی و....

میدونی عزیزن شاید این ناامیدی از این باشه شما فک میکنی اشتباه کردی و نمیشا درست کرد درسته؟

خوب اینو باید بدونی گااهی وقتا اشتباه میکنیم ما چون انسانیم ولی زندگی اداما داره باید از اشتباهاتمون درس بگیریم و تکرارشون نکنیم🙂

میدونی عزیزن شاید این ناامیدی از این باشه شما فک میکنی اشتباه کردی و نمیشا درست کرد درسته؟ خوب اینو ...

آره درسته 

آخه میدونی من چندبار این اشتباه رو تکرار کردم