2777
2789
عنوان

شما زنگ بزنی ب دوستت جواب نده

68 بازدید | 7 پست

بچه ها امروز نذری داشتم برا دوستم گذاشتم کنار دوست بچگی و شوهرش هم با همسرم رفیقم گ رفت و آمد داریم ..هرچی زنگش زدم که بیاد ببره جواب نداد ۴.۵بار زنگیدم گفتم لابد جایی دستش بنده بره سرگوشیش زنگ میزنه الان دیدم آنلاین شده ولی زنگ نزده انقد بدم اومد از کارش میخامم کات کنم باهاش بنظرم همچین آدمی ارزش دوستی نداره

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

چقدر زود به نتیجه رسیدی برا دوستی چندین ساله😐

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به جات بودم رک و راست برمی‌داشتم بهش می‌گفتم چرا زنگ زدم جواب ندادی مشکلی داری؟

پیام بده البته

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

چقدر زود به نتیجه رسیدی برا دوستی چندین ساله😐

نه دوست صمیمی نیسیم منظورم اینه از بچگی میشماسمش 

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

دلیلت منطقی نیس دوست بچگیاته با یه رفتار که دلیلش نمیدونی مخوای تموم کنی ؟

صمیمی نیسیم زیاد از بچگی میشماسمش رفت و آمد خانوادگی داریم

نه دوست صمیمی نیسیم منظورم اینه از بچگی میشماسمش 

بازم بنظرم دلیل خوبی برا قطع رابطه نیست عزیزم

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰