2777
2789
عنوان

شوهرم آشپزی نمیکنه

395 بازدید | 26 پست

شوهرم پنجشنبه ها خونست تعطیله

برعکس من پنجشنبه ها خیلی کار دارم تا دیر موقع سرکارم 

واسه نهارشون غذا می‌زارم اما واسه شام نمی‌رسم چون از ۱۰میرم تا ۱۰؛۱۱شب 

شب میام خونه دوست دارم غذا آماده کرده باشه اما تا میرسم میگه شام چی سفارش بدم ؟؟

من دوست دارم هفته ای دو سه مرتبه آشپزی کنه اما نمیکنه 

آخه بابا و داداشام اهل آشپزی هستن 

خانمهایی که شوهرشونو آشپز کردن تجربشونو بمن یاد بدن 

.‌

خب پول میده میخره دیگه زور که نیست

بعدشم میتونی ناهار دو برابر بذاری همونو شامم بخورین

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه دیگ شام سفارش میده 

من شوهرم هیچی بلد نیس یه نیمرو درست کنه همه جارو بهم میریزه 

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤عاشق شادمهرم ب امید روزی ک برم کنسرتش 😍🥰فندوق جانم به زندگیمون خوش اومدی ۱۴۰۲/۱/۱۹ فهمیدم باردارم 😍 دخترم ،دلوینم منو بابات عاشقتیم❤️دخترم 1402/9/2 بدنیا اومد و اونروز برام قشنگترین روز عمرم شد 

برا من یه چیزای خیلی کوچولو بلده

ولی این چند سال اجازه ندادم سمت آشپزخونه بره

بس چرکولی و شلخته اس

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

بشین کنارش کلیپای نواب و بهنامو تو اینستا ببین بگو مردای آسپز خیلی جذابن ایشالله اثر بذاره

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

اشکال نداره ، شوهر منم خیاطی نمیکنه 😅

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 

آشپزش نکردم

قبلا تنها زندگی کرده بود و مادر پدرش تنها لطفی که در حقش کرده بودن مستقل بار اوردن بود

پس آشپزی بلد بود

و من چون دستپخت مزخرفی دارم، و همیشه با هم میرسیم خونه

خیلی وقتا اون میپزه خیلی وقتا هم از بیرون میگیریم من به ندرت میپزم چون واقعا غذاهام غیر قابل خوردن میشه

صحبت کن باهاش راجع به این قضیه

پ دیگه غذا هم باید درست کنیم🙄

ینی فکر میکنید نباید درست کنید؟

من پدرم اشپزی میکنه هرچند بلد نیست اما سعی شو میکنه  

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

اشکال نداره ، شوهر منم خیاطی نمیکنه 😅

اشکال نداره، توام هی رمزتو یادت میره