2777
2789
عنوان

من از بچه ام متنفرم و مادر بدیم!

211 بازدید | 10 پست

پیرو تاپیک های این چنینی که تازگی ها زیادی مثلشو دیدم ، و در اکثر موارد همه جبهه گرفتن و شروع کردن به نصیحت کردن مادر خسته و درمونده ؛ خواستم بگم که همیشه قضیه به این سادگیا نیست!

خواهر من جز اون دسته بچه هایی که تو بازه ۸ تا ۱۰ سالگیش کل خانواده رو زیر و رو کرد و هر سه نفرمون رو تبدیل کرد به یه مشت انسان پرخاشگر ، مزوی و بی اعصاب . چرا ؟ چون تمام انرژی ، محبت ، و آرامشو از همه امون مکیده . 

فکر کنم همه موافق باشن که خانواده به لطف شادی مادره که گرمه . من همیشه حواسم بوده که علی رغم تمام این مشکلات مادرم فصای خودشو داشته باشه . با وجود درس و کار و ... از کار های خونه غافل نشدم ، از مشکلات خودم بهش نگفتم ، سعی کردم تشویقش کنم برای خودش وقت بزاره ، اما درنهایت 

اون منم که سهمی که از خانواده ای که میتونستیم باشیم ، نصیبم نمیشه .

تا جای کسی نباشی نمیتونی درکش کنی ... اصلا حرفای حال بدی ک حرفای واقعی نیستن فقط اون لحظه حالت بده یچی میگی از ته دل نیست ک ..‌ بنظرم مادرایی هم ک اینجا اینجوری مینویسن همینن وگرنه جون میدن برا بچشون 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
تا جای کسی نباشی نمیتونی درکش کنی ... اصلا حرفای حال بدی ک حرفای واقعی نیستن فقط اون لحظه حالت بده ی ...

خیلی موافقم

قطعا هستن پدر مادرایی که شاید لایق این عنوان نبودن 

اما میگم همه رو نمیشه با یه چوب زد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا آخعه؟ ینی خواهرت خیلی شیطونه یا مشکلی چیزی داره ؟

نسبت به سنش درک خیلی پایینی داره

بی ادب و گستاخ و بی نظمه

این درحالیه که تو خانواده من "بیشعور" فحش خیلی خیلی زشتی محسوب میشد و من اینطور یاد گرفتم .

خواهرت چرا اینطوریه؟  ببرینش پیش مشاور شاید احساس کمبود توجه و محبت میکنه

باورتون میشه من دوساله دارم میگم؟

و هربار با این واکنش رو به رو شدم که تو حق نداری به شیوه تربیت ما اعتراض کنی . چه کار دیگه ای از دستم برمیاد؟

باورتون میشه من دوساله دارم میگم؟ و هربار با این واکنش رو به رو شدم که تو حق نداری به شیوه تربیت ما ...

برو مدرسه و از مدیر و مشاور و معلم مدرسه شون بخواه از طرف خودشون با مادرت صحبت کنن و بفرستن مشاور 

و تاکید کنن جواب مشاور یا روانپزشک و براشون بیارن مدرسه

برو مدرسه و از مدیر و مشاور و معلم مدرسه شون بخواه از طرف خودشون با مادرت صحبت کنن و بفرستن مشاور&nb ...

الان که فعلا مدرسه نمیره ولی با توجه به شناختی که از مادرم دارم میدونم باعث شرمندگیش میشه و من اینو نمیخوام راستش ...