2777
2789

وشما اون کار رو بد ندونی  چیکار می کنی 

مثلا بگه من دوست ندارم  همچین کاری بکنی ولی تصمیم با خودت ،ولی ترسم داشته باشی  درصورت انجام دعوات کنه 

من باشم گوش می کنم  ولی دائما بحث ش پیش می کشم وسط که اره ایرادی نداره  حساسیت داری 

دلیلش و میپرسم و دلایل خودمو میگم و درموردش قشنگ صحبت میکنیم و درنهایت خودم تصمیم میگیرم انجام بدم یا نه.

درمورد اونم همینطوره.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی برام پیش نیومده

اخه بستگی داره مثلن بگه شاغل نشو

عمرن به حرفش گوش بدم

ولی بگه خونه فلانی نرو به شرط منطقی بودن دلیل قبول میکنم

اسی اگه از اینکه این لینک رو میزارم نارحت شدی بگو پاک کنم

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11874018&slug=مادرهایی-که-بچه-۲-تا-۴-سال-دارن-فقط-چند-ثانیه-وقت-بزارید-لطفن&postId=307148736

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

عزیزم بستگی به اون کار داره ولی من سعی میکنم که کاری که اگه جز اهدافم هست و باید انجام بدم رو انجام بدم 

برای من مهم تصمیم و اراده ی خودم هست کسی حق اینو نداره اختیارات منو محدود کنه چون من خودم قوه ی تشخیص دارم سعی میکنم باگفتکو حل کنم 

شرایط اگه طوری باشه که شما میگی و بدونم رضایتش زبانیه فقط و از ته دلش راضی نیست کار خودمو میکنم

چون همسر من کلا یا رومی روم یا زنگی زنگ

یا میگه انجام بده یا میگه نه

قبلا رو حرفش حرف میزدم ولی کلا اطرافیان ثابت کردن که هیچی ارزش نداره رو حرف همسرم حرف بزنم

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

انجام میدم :)

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤

من هرکاری که فکر میکنم درسته انجام میدم حتی یواشکی 

گوش نمیدم .کلن هرگز آدم حرف گوش کنی نبودم ولی بدجنس و خراب کارم نیستم 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید