2777
2789
عنوان

رشته حقوق یا فرهنگیان

1678 بازدید | 54 پست

سلام خوبین ممنون میشم نظر خودتون رو بگید من رتبه ام کشوری شده ۹۹ و توی منطقه سه میشم ۲۲. ادبیات رو دوست دارم با توجه به تضمین شغلی میخواستم برم فرهنگیان اما چون رتبم خوبه شک دارم برم یا نه. به حقوق دانشگاه تهران و بهشتی هم فکر کردم به نظر شما کدوم بهتره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محل زندگیت کجاس؟ وضع مالی خودتون چطوره؟ خودت سر زبون داری؟ وعلاقتبه کدوم بیشتر؟ اگه محیط کوچیک زندگی میکنی فرهنگیان بهتر اما اگه تهرانی حقوق بخون بازم بستگی به شرایط وخودت داره

غلام همت آنم که زیر چرخ کمبود ز  هرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است /دوتا گل پسر دارم ممنون میشم برا سلامتی وعاقبت بخیریشون صلوات بفرستی اگه فرستادی لایک کن منم بفرستم

واقعا میخوای بری فرهنگیان بخاطر ماهی ۸ ۷ تومن حقوق و یه فیش حقوقی ! 

کسی که دانشگاه تهران و شهید بهشتی درس بخونه تا دکتری میتونه ادامه بده ، میتونه ازمون وکالت قبول بشه ، میتونه وکیل شرکتهای بزرگ و معروف بشه و پول برنه به جیب ..... 

بیشتر فکر کن

من سال ۹۳کنکور دادم

با شرایط تقریبا مشابه شما

و رفتم فرهنگیان،اما پشیمون شدم

اصلا شبیه دانشگاه نبود،کلی محدودیت داشت

و درساش برام خیلی آسون بود و چالشی تقریبا برام نداشت

خلاصه که با کلی گریه و پشیمونی ،۴سال دانشگاه گذشت

همه میگفتن عادت میکنی

سه سال هم رفتم سر کار،کار کردن با بچه ها رو هم دوست داشتم

اما بازم از خودم راضی نبودم

بالاخره دو سال پیش شروع کردم به خواندن حقوق توی دانشگاه آزاد و الان خوشحال ترینم سر کلاس

شرایط مالیمون زیاد مطلوب نیست حس می کنم اگه برم فرهنگیان هر چقدر کم میتونم مستقل بشم اما همه میگن با ...

غصه شرایط مالی رو نخور

یه مهارتی یاد میگیری باهاش کار می‌کنی خرج دانشگاهت رو میدی

ترمای اول حقوق درسا خیلی سنگین نیست برای تویی که توی درسای خوندنی خوبی