2777
2789
عنوان

از چی سایت بیشتر بدتون میاد ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 37 پست
تاپیک های خواهرشوهر، مادر شوهر، جاری و سوگلی پنداشتن اقایونی که اینجا فعالیت میکنند:)

ولی من تاپیک جاری دوست دارم 😂 حتی مجرد هم بودم دوست داشتم و تاپیکاشو سرچ کردم 🤣 به تاپیک جاری علاقه مندم 🤣🤣🤣

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

🟧🌸🟧🌸🟧🌸🟧🌸🟧🌸🟧🌸🟧🌸🟧🌸🟧🌸🟧🌸🟧🌸 سلام @velam       @هانا_دختری ...

ممنونم🙏

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تبلیغاتش و حس ششم که مزخرفه راحت از دوست پسر و رل میگن حیا کم شده

جمله آخرت 😁 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

🟧🌸🟧🌸🟧🌸🟧🌸🟧🌸🟧🌸🟧🌸🟧🌸🟧🌸🟧🌸🟧🌸 سلام @velam         @هان ...

مرسی عزیزدلم 

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
ممنونم🙏

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

مرسی عزیزدلم 

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

کاش منم دغدغه ام ی پسر چلغوز بود هعی خدایاشکرت چ دغدغه هایی دارن اونا😐😐

بی خیال هر کسی دغدغه داره

این حرفا هم دعواهایی هست که هیچوقت تمومی نداره.... فایده ای هم نداره ...

بچه های کم سن و سال  که اومدن سایت و شاخ بازی در میارن متنفرم 

اقایونی که جنسیت زدن زن

کاربرهایی که پستی که بهشون ربطی ندارع ریپلای میکنن و باعث ایجاد تنش و ناراحتی میشن 

کاربرهایی که میگن شوهر میخام یا همش مینالن که زشتن 

خانم های که تو سری خور شوهر و خانواده هاشون هستن و هرچی هم راهکار میدی حرف خودشو میزنع

برای کاربرانی که کامنت میزاری راهنمایی دریغ از یک لایک یا پاسخ و بی شعوری خودشون رو نشون میدن

تاپیک های که تو رو میفرستن به پنجاه تا تاپیک قبل اینم با قسم

کاربرهایی که تو تاپیک بقیه میگن بیاین تو تاپیکم 

و............

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
مرسی سارا جان  چقدر زندگی راحت بود و من خبر نداشتم  هیچ تبلیغی دیگه تو صفحم نیست !!!!

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

آره بدون تبلیغ خیلی عوض میشه. 

مرسی سارا جان  چقدر زندگی راحت بود و من خبر نداشتم  هیچ تبلیغی دیگه تو صفحم نیست !!!!

عزیزم 😊❤ آره منم تبلیغا رو مدنهاست بستم ... واقعا حق دارید

احساس خفگی میده اونهمه تبلیغ