2777
2789

سلام دوستان وقت بخیر

اطلاعی درمورد تحصیل در دانشگاه های ترکیه بدون آزمون دارید؟

من با چندتا موسسه صحبت کردم از پس هزینه هاشون برمیام

کسی هس تجربه تحصیل تو ی کشور دیگه داشته باشه

میخوام ببینم ارزششو داره برم یا نه

عزیزم بتونی آزمون ست قبول بشی کنکور اون وره خیلی بهتره برات

اطلاعاتم از کسایی هست که اونور کنکور ترکیه رو دادن ب نوعی درس میخونن

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از شرایطشون اونجا راضی هستن؟

اره البته ایشون دندانسازی میخونه سال آخرش بود دنبال اپلای برای رفتن کشور بهتر از ترکیس

تو شرایط اون ترکیه پل اروپا و بورس مقطع بالاتر یا اپلای کاری بهتریه

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐
از شرایطشون اونجا راضی هستن؟

کسی هم میشناسم ترکیه دندانپزشکه 

از خانواده همسر مادرمه 

اونم کنکور داد اونور ولی به شدت راضیه 

البته همسرش هم ترک هست

کسی هم میشناسم ترکیه دندانپزشکه  از خانواده همسر مادرمه  اونم کنکور داد اونور ولی به شدت ...

ی سری دانشگاه هست ک بدون آزمون و کنکور اما با ی هزینه پذیرش داره

بله شهریشم معمولا با دلاره

توانایی پرداخت داری؟از پردیس ایران هم گرونتره حتی

بله شهریشم معمولا با دلاره توانایی پرداخت داری؟از پردیس ایران هم گرونتره حتی

با شهریش زیاد مشکلی ندارم اما متاسفانه پدرم بارفتنم مخالفه و مادرم راضیه ک برم

با شهریش زیاد مشکلی ندارم اما متاسفانه پدرم بارفتنم مخالفه و مادرم راضیه ک برم

پردیس نمیاری خب؟

یکی از آشناها اونجا پزشکی میخونه. چون بدون آزمون هست شهریه میده. راضی هستن میگن کلاس پره از دانشجوهای ایرانی. انگار تو ایران درس میخونی

اگه میخوای بعد فارغ التحصیلی به ایران برگردی حتما دقت کن که رشته ات مورد تأیید باشه اگرم میخوای بری اروپا یا آمریکا و تا آخر عمرت خوشبخت زندگی کنی ترکیه خیلی خوبه چون اکثر دانشگاهاش برنامه تبادل دانشجو دارن و هزینه تحصیلم که حتمأ خودت در جریانی چقد ارزون‌تر از  بقیه جاهاس 

ببین این مسئله خیلی مهمه فقط بنظر ماها اکتفا نکن تو گوگل کن مشاوره تحصیل در ترکیه موسسه های خیلی خوبی هستن که میتونن راهنماییت کنن ، دختر عمومی من با آرتان بورس تاپ پذیرش گرفت میگفت خیلی راضیم