2777
2789

یه دختر ۳ساله دارم کالسکه داشت اما سوار نمیشد ما دادیم به یکی از اقوام حالا باردارم میخوام برای این یکی کالسکه بخرم دخترم میگه منم میخوام خودمم میگم بیرون رفتنی بدردم میخوره دوقلو پشت همی چون اون کوچیکه که کاری نداره عقب میزارم اما از یکطرف اگه دخترم سر لج فقد بگه کالسکه میخوام ارزش داره بگیرم دوقلو؟؟

لطفا هر جا واستون ارزش قائل نبودن،هرجا بودن یا نبودنتون فرقے نداشت، هر جا حالتون خوب نبود،هر جا حس ڪردین جایے ندارید، چہ تو دل یہ شخص؛ چہ تو یہ رابطہ ے عادی؛ یا اصلا هرجا..!براے خودتون ارزش قائل شید و اونجا رو ترڪ ڪنید بہ قول سعید صاحب علم ڪہ میگه:"هر جا هوا مطابق میلت نشد، برو !فرق تو با درخت ؛ همین پاے رفتن است

عزیزم دخترت دیگه بزرگ شده مطمئن باش اون تو بند نمیشه الان فقط یه چیزی میگه حالا یا از سر حسادت یاهرچی

سکانس اول: یه خانم باردار همراه با خواهرش میان تو اتاق سونو، از اولش که میان قبل از اینکه کار شروع بشه دوتاشون هق هق گریه میکنن، وقتی سونوی انتی رو انجام میدم میبینم نرماله و میپرسم چرا گریه میکردید میفهمم، شوهر بیمار اونقدر استرس برای پسر بودن جنین به زنش وارد کرده که مادر و خواهرش از استرس اینجوری به گریه افتاده بودن...سکانس دوم: خانم حدودا سی و چند ساله ای مادر مسنش رو به تنهایی از روی ویلچر روی تخت سونو میذاره، صبر و متانتش در برخورد با مادر پیرش واقعا توجه آدم رو جلب میکنه، چکاپ قبل از سیتی آنژیو و احتمالا جراحی قلب بعدش هست، نکته عجیب اینکه همون خانم رو چند ساعت بعد همراه آقای مسنی میبینم، صبورانه اون رو هم از روی ویلچر بلند میکنه، بخاطر تکرر ادرار پیرمرد رو آورده، بهش میگم شما چند ساعت پیش نیومده بودید؟ میگه چرا مادرم رو آورده بودم ولی تنهایی نمیتونستم ویلچر پدر و مادر رو همزمان بیارم، مادر رو گذاشتم خونه و پدر رو آوردم. من متعجب میمونم، انسانها چه ظرفیت عجیبی در صبر، کمال وفضیلت دارن، و لقب اشرف مخلوقات چقدر شایسته بعضی ادمهاست، ناخودآگاه یاد اون اقایی میفتم که اصرار داشت بچه اش حتما پسر باشه، اصلا تصوری از اینکه دخترش میتونه چنین انسان پراز فضیلت و کاملی باشه، داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دخترت دیگه بزرگ شده مطمئن باش اون تو بند نمیشه الان فقط یه چیزی میگه حالا یا از سر حسادت یاهرچ ...

اره حسودی که میکنه از الان ،اما میگم اگه دوقلو بگیرم بهتر نیس چون اصلا راه نمیره همش بغل میخواد منم خیلی اذیتم 

لطفا هر جا واستون ارزش قائل نبودن،هرجا بودن یا نبودنتون فرقے نداشت، هر جا حالتون خوب نبود،هر جا حس ڪردین جایے ندارید، چہ تو دل یہ شخص؛ چہ تو یہ رابطہ ے عادی؛ یا اصلا هرجا..!براے خودتون ارزش قائل شید و اونجا رو ترڪ ڪنید بہ قول سعید صاحب علم ڪہ میگه:"هر جا هوا مطابق میلت نشد، برو !فرق تو با درخت ؛ همین پاے رفتن است
واااای نه اون دیگه بزرگ شده برای اون سه چرخه بخر

براش دوچرخه گرفتم اما نمیتونه زیاد پا بزنه 😅منم یه پارک نزدیک خونه جدیدمونه میخوام عصرا ببرم پارک اما باردارم نمیتونم بغلش کنم موندم چیکار کنم

اره حسودی که میکنه از الان ،اما میگم اگه دوقلو بگیرم بهتر نیس چون اصلا راه نمیره همش بغل میخواد منم ...

دو قلو نخر،یه کالسکه جنس خوب بخر،اونم اگر سوار شه خراب نشه.ولی کالسکه رو خریدی،بگو واسه تو خریدم،دو روز سوار میشه،دیگه بیخیالش میشه

اره حسودی که میکنه از الان ،اما میگم اگه دوقلو بگیرم بهتر نیس چون اصلا راه نمیره همش بغل میخواد منم ...

دیگه ماشالا بزرگ شده باید خودش راه بره

تقریبا همسن دخترمه ولی من گاهی میزارمش تو کالسکه اکثرا پیاده میبرمش خیلی دوس داره

سکانس اول: یه خانم باردار همراه با خواهرش میان تو اتاق سونو، از اولش که میان قبل از اینکه کار شروع بشه دوتاشون هق هق گریه میکنن، وقتی سونوی انتی رو انجام میدم میبینم نرماله و میپرسم چرا گریه میکردید میفهمم، شوهر بیمار اونقدر استرس برای پسر بودن جنین به زنش وارد کرده که مادر و خواهرش از استرس اینجوری به گریه افتاده بودن...سکانس دوم: خانم حدودا سی و چند ساله ای مادر مسنش رو به تنهایی از روی ویلچر روی تخت سونو میذاره، صبر و متانتش در برخورد با مادر پیرش واقعا توجه آدم رو جلب میکنه، چکاپ قبل از سیتی آنژیو و احتمالا جراحی قلب بعدش هست، نکته عجیب اینکه همون خانم رو چند ساعت بعد همراه آقای مسنی میبینم، صبورانه اون رو هم از روی ویلچر بلند میکنه، بخاطر تکرر ادرار پیرمرد رو آورده، بهش میگم شما چند ساعت پیش نیومده بودید؟ میگه چرا مادرم رو آورده بودم ولی تنهایی نمیتونستم ویلچر پدر و مادر رو همزمان بیارم، مادر رو گذاشتم خونه و پدر رو آوردم. من متعجب میمونم، انسانها چه ظرفیت عجیبی در صبر، کمال وفضیلت دارن، و لقب اشرف مخلوقات چقدر شایسته بعضی ادمهاست، ناخودآگاه یاد اون اقایی میفتم که اصرار داشت بچه اش حتما پسر باشه، اصلا تصوری از اینکه دخترش میتونه چنین انسان پراز فضیلت و کاملی باشه، داره؟
نه بزرگه دیگه ماشالله تنبل میشه

همین الآنم تنبله خواهر

دو قلو نخر،یه کالسکه جنس خوب بخر،اونم اگر سوار شه خراب نشه.ولی کالسکه رو خریدی،بگو واسه تو خریدم،دو ...

اره اینم فکر خوبیه 

سه چرخه نه دوچرخه

میدونه میگم یعنی دوچرخه گرفتم دیگ نمیتونم باز هزینه کنم برای سه چرخه