2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من کلاس ششم بود قبول شد ولی نفرستادمش،با چندتا مشاور تحصیلی صحبت کردم مخالف تیزهوشان برای متوسطه اول بودند

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

من دختر خواهرم امسال میره کلاس هفتم ..بعد از کلاس ششم شروع کرد و کلاسای عالی با بهترین اموزشگاها میرفت داخل تهران....مدرسه ایم ک ششم داخلش درس میخوند ی مدرسه دولتی بود...ولی خودش خیلی زحمت کشید و کلاسای فوق العاده و کلاسای مخصوص ازمونای تیزهوشان و اینا میرفت...ک خداروشکر نتیجه ام دید و قبول شد.

❤🥰
پسر من کلاس ششم بود قبول شد ولی نفرستادمش،با چندتا مشاور تحصیلی صحبت کردم مخالف تیزهوشان برای متوسطه ...

چرا؟؟ چطور قبول شد ؟درسش خوب بود یا کلاس فرستادیش؟

چرا؟؟ چطور قبول شد ؟درسش خوب بود یا کلاس فرستادیش؟

مشاورا میگفتند مدارس تیزهوشان سختگیریشون زیاده و یک سری از دروس متوسطه دوم هم ممکنه با بچه ها کار بشه, اونا معتقد بودندتو این سن بهتره که بچه روش فشاری نباشه و فرصت استراحت و بازی هم داشته باشه ،البته اینو چند مشاور بهم گفتند.

پسرم بله ،درسش خوب بود به خصوص ریاضیش

الان متوسطه دوم هست ،میره نمونه ولی تو مدارس نمونه هم فشار خیلی زیاده ولی چون یکی دو سال دیگه کنکور داره گفتم عیب نداره بذار بهش سخت بگیرند اینجا لازمه

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم