2777
2789
عنوان

وقتی خیلی دلتون میگیره،

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 28 پست

بغل فقط یغل 

همسرم

مادرم 

خیلی حاد باشه بابام 

انگار بهم دیازپام تزریق میکنن

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

سرخاک پدرم ...

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم چند روزه خیلی دلم گرفته هیچ راهی هم نمیشناسم حالم خوب بشه رفتیم خونه مادرشوهرم انقدر دل بچه ها ...

منم دقیقا سر این موضوع ناراحتم،مادر شوهرم اینا خیلی فرق میزارن بین بچه های من و بقیه نوه ها،دم در بودم زنگ زدم رفتم بالا دیدم جاریام و بچه ها شون اونجان،دیشب اومدن شام ،شبم موندن،الان نهار اونجا بودن سفره  باز بود آخر غذاشون بود،من همسایه شونم ،روزی ده دقیقه برم همش غر میزنه مادرشوهرم،اما ۸تا بچه از دیشب اونجان،نکرده بگه توام یه دقیقه بیا،من خودم هیچ بچه هام همیشه ناراحت میشن میگن چرا ما خونه آقا جون نمیمونیم

الان به این فکر کن که بخاطر این موضوع سال بعد هم ناراحتی؟؟ یعنی انقدر مهمه که تو ذهنت میمونه تا سال ...

نه خیلی موضوع بی ارزشیه،فقط چون مادر شوهرم بین بچه های من و بقیه نوه هاش فرق میزاره،ناراحتم،بچه هام متوجه این فرق شدن و همش ناراحت میشن

منم دقیقا سر این موضوع ناراحتم،مادر شوهرم اینا خیلی فرق میزارن بین بچه های من و بقیه نوه ها،دم در بو ...

چی بگم خواهر

منم چند روزه فقط گریه میکنم بغض میکنم

رفتیم خونشون سری بزنیم 

از عید دعوتمون نکرده بود بچه هام خییلی بهونه میگرفتن

رفتیم همش تیکه اومد ک کجا اومدین و من حال ندارم و اینا

منم گفتم پسرم بریم بعدا میاییم که بچه های عمو باشن باهم بازی کنید

مادرشوهرم گفت اونا دیشب اینجا بودن شام

انقدرم بچه هاشون باهم بازی کردن

حالا حالا ها نمیان

به پسرم میگفت چقدر لاغر شدی اسکلت!!!  

حالا پسرم انقدر خوش تیپه

منم گفتم چون پسرم بهونه گرفت اومدیم اگه نه من هیچ وقت خونه شما نمیام

گفت بلد نیستی ادبش کنی هی بهونه اینو اون نگیره

ببین یعنی از اون روز بهش فکر میکنم حالم خییلی بد میشه

چقدر ادمها میتونن بد باشن

البته میدونم از سر حسادتشه

خدا خودش جوابشو بده

نه خیلی موضوع بی ارزشیه،فقط چون مادر شوهرم بین بچه های من و بقیه نوه هاش فرق میزاره،ناراحتم،بچه هام ...

خب میدونی بی ارزشه اصلن ناراحت نشو حالا اگرم خودت ناراحت شدی یجوری جلوه بده به بچه هات که اصلن مهم نباشه براشون عزت نفسشون میاد پایین بهشون بگو ما همیشه یه ساختمونیم نیازی نیس که با بقیه ماهم مهمون بریم خونشون یه چیزی بهشون بگو و در ضمن میتونی ببریشون بیرون، همین الان پاشین مادرو پسری برین بیرون خیلی هم خوش میگذره بهتون

مرا قوليست با جانان كه جانان جان من باشد👪
خب میدونی بی ارزشه اصلن ناراحت نشو حالا اگرم خودت ناراحت شدی یجوری جلوه بده به بچه هات که اصلن ...

این حرفا خیلی قشنگه

اما برای مایی ک همیشه احترام گذاشتیم محبت کرردیم بدی نکردیم خیییییلی سخته

بعدم بچه را ببر بهترین شهربازی

هیچ وقت براش مهمونی فامیلی نمیشه

وقتی همه بچه ها اونجان دارن بازی میکنن غذا میخورن محبت پدربزرگ مادربزرگ دارن …… 

ما بچمونو ببریم پارک!! 

خیییییلی دلم ادم میشکنه💔💔💔

چی بگم خواهر منم چند روزه فقط گریه میکنم بغض میکنم رفتیم خونشون سری بزنیم  از عید دعوتمون نک ...

وااای عجب آدمهایی ، البته خودتم میگی همش از رو حسادته، بی خیال بزار تو آتش حسد بسوزن 

این حرفا خیلی قشنگه اما برای مایی ک همیشه احترام گذاشتیم محبت کرردیم بدی نکردیم خیییییلی سخته ...

میدونم قبول دارم برا ما که این‌تبعیض رو احساس میکنیم خیلی سخته ولی میگم یجوری بچه هاشو سرگرم کنه یا یه چیزی بگه که زیاد رو بچه ها اثر نزاره، منم از این‌مورد ها دارم ولی همه‌چیو به خودم میزنم میگم بزار بچه تفاوت رو احساس نکنه، البته پسرم ۵ سالشه شاید بیشتر رو حرفه منه، شاید بزرگتر شد خودش بفهمه

وااای عجب آدمهایی ، البته خودتم میگی همش از رو حسادته، بی خیال بزار تو آتش حسد بسوزن 

گاهی انققققدر دل میشکنن که از زندگی سیر میشم

مشاوره هم رفتم فایده نداشت

حالم بدتر شد

بادختراش و پسراش دست بدست هم دادن مارو اذیت کنن 

باهم میرن مسافرت میرن پارک 

مهمونی میگیرن

برا بچه جاریم تولد میگیرن کادوهای گرون گرون

بعد تولد بچه های من دعوت میکنم اصلا نمیان

منم یبار تولد بچه جاریم نرفتم کلی اس دادن به شوهرم که چققققققدر زنت حسودهههه

چقدر بدبخته ک به یه بچه حسودی میکنه

ماجای تو بودیم طلاقش میدادیم

شوهرم پشتمه خیییلی 

خیلی هم دوسم داره 

اما کاری ازش نمیاد 

اونم مظلوم و بی سیاسته 

مثل خودم

گاهی انققققدر دل میشکنن که از زندگی سیر میشم مشاوره هم رفتم فایده نداشت حالم بدتر شد بادخترا ...

الهی😔 بسپارشون به خدا مطمئن باش خدا خودش به وقتش جوابشونو میده، تو بچسب به شوهرت به زندگیت یه جوری بهشون نشون بده که تو اصلن عین خیالت نیست، یعنی بفهمون بهشون که تو اصلن با اونا بودنو دوس نداری، نقطه ضعف نشون نده 

خب میدونی بی ارزشه اصلن ناراحت نشو حالا اگرم خودت ناراحت شدی یجوری جلوه بده به بچه هات که اصلن ...

اتفاقا شب خواهرم شام دعوت کرده،اما خب بچه اس دیگه،خانواده ی همسرم رو خیلی دوست داره ،مامان جون ،آقا جون از دهنش نمیوفته،اما اونا سردن،من تو یه ساختمون نیستم یه کوچه باهاشون فاصله دارم ،اصلا یاد ندارم کی وعده خونشون مهمون بودم اما بقیه ی جاریام حتما هفته ی یه بار میان می مونن،بعد جالبه کار داشتنی من چون نزدیکم فقط به من و همسرم میگه

اتفاقا شب خواهرم شام دعوت کرده،اما خب بچه اس دیگه،خانواده ی همسرم رو خیلی دوست داره ،مامان جون ،آقا ...

عزیزم😔خیلی سخته میدونم ، خدا به دلت آرامش بده