این مواد برای 10 نفره شما به ازای هر ده نفر بیشترش کنید. 1 لیوان پلوپز لپه- 300 گرم گوشت-4 عدد لیمو امانی-رب 5 ق غ یک پیاز متوسط را نگینی ریز خرد کرده و تفت میدهید بعد لپه را ریخته و باز کمی تفت میدهید بعد گوشت را اضافه کرده و مجدد هم میزنید تا تقریبا آبش کشیده بشه و تفت بخوره حالا زردچوبه و فلفل سیاه(کمی)ریخته و هم میزنید و رب را اضافه میکنید (اندازه رب به خودتون بستگی داره اگه فکر میکنید خیلی غلیظه کمتر بریزید) و حالا خوب تفت میدیدبعد آب ولرم ریخته (آب نه سرد نه گرم)تا 1.3 قابلمه خالی باشه لیمو ها رو هم اضافه میکنید اجازه میدید با شعله ملایم بپزه و جا بیافته من شب تا صبح میزارم. 4 تا پیازو ریز خرد کرده و سرخ میکنید تا خوشگل وطلایی بشه 10 دقیقه آخر اضافه میکنید . در آخر یکم دارچین میپاشیم و نصف استکان گلاب.