2777
2789
ببین اگه قصدت اینه که برای پیراها بخونی حداقل بیا یه رفته ای بخون که مطالب شببهش باشه نزدیک باشه به ...

راست میگیاااا😁ممنون ک بهم گفتی 

کسی نیست ازش کمک بگیرم

رشتم تجربیه میخوام دوباره کنکور بدم پیراها و اینابیارم یا فرهنگیان اگر شد

میشه کمکم کنی اولویت چی بزارم 

ببین اگه قصدت اینه که برای پیراها بخونی حداقل بیا یه رفته ای بخون که مطالب شببهش باشه نزدیک باشه به ...

بین زیست مولکولی و زبان خارجه و فیزیک و شیمی و ریاضی و مدیریتا و میشه ایدی ایتا یا روبیکا بهت بدم بیای اونجا لکس رشته هارو برات بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بین زیست مولکولی و زبان خارجه و فیزیک و شیمی و ریاضی و مدیریتا و میشه ایدی ایتا یا روبیکا بهت بدم بی ...

عشقم من روبیکا ندارم تلگرام اگه داری چشم میام 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

منم میخوام برم میکروبیولوژی، انسانی ام ولی،،، وای مصی خیلی سخته؟؟ 

ببین کلا حرفم اینه هر رفته ای سختیش و داره 

رشته آسونی نیست 

باید خیلی خوب بخونی

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

عشقم من روبیکا ندارم تلگرام اگه داری چشم میام 

تلگرامم ندارم

فقط ایتا و روبیکا دارم😕

مدیریتا رو نزنم؟اولویت اولِ

یا رشته های ریاضی فیزیک و اینا میشه توموسسات کنکور تدریس کرد یا پایه های ابتدایی و توموسسه ها؟

به نظرم اگه میخوای بری سمت معلمی و تدریس 

بخون فرهنگیان بیار با همون انسانی 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
تلگرامم ندارم فقط ایتا و روبیکا دارم😕 مدیریتا رو نزنم؟اولویت اولِ یا رشته های ریاضی فیزیک و اینا ...

ببین تو رشته های علوم پایه زیست و الویت بذار بعد میکروبیولوژی بعدازون شیمی 

بازار کار این رشته ها باز به نسبت فیزیک ریاضی بهتره

ااره خب سخت ک میگن خیلی سخته بنظرت رشته زبان خوبه؟ 

زبان خوبه اماخیلی اشباعه 

ببین تو رشته های علوم پایه زیست و الویت بذار بعد میکروبیولوژی بعدازون شیمی  بازار کار این رشته ...

اها باشه مممنون عزیزم 

مدیریتا چی؟اونوقت یه دفترچه هست. برای رشته های کاردانی مثلا فرهنگیان دومدرکی و اینا اون چیه

من میخوام از طذیق سوابق انتخاب رشته کنم رشتم تجربیه میشه بهم بگی بیشتر کدوم رشته هارو اولویت بزارم ...

فرهنگیان باسوابق نمیشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

هر رشته ای سختی خودشو داره  در مورد زیست سلولی من ویس گفتم تاپیک اخرم گوش بده میکروبیولوژی هم ...

شما رو خدا رسونده برام 

ممنون که وقتت رو گرفتم 

شما نظرتون چیه من احساس میکنم نتونم ریاضی شیمی فیزیک بخونم 

ولی زیست فکر نکنم سختم باشه 

حالا به نظر شما روانشناسی بخونم ازمون دبیری و اموزگاری بدم بهتر نیست 

سنم هم در نظر بگیرید لیسانس بگیرم ۳۳ سالم میشه

اها باشه مممنون عزیزم  مدیریتا چی؟اونوقت یه دفترچه هست. برای رشته های کاردانی مثلا فرهنگیان دو ...

اگه مجاز نشدی فرهنگیان و نمیتونی بری

اوضاع مدیریت هام چندان جالب نیست