2777
2789

من متولد ۷۳ هستم از درس خیلی دور بودم دوست دارم امسال برم دانشگاه میخواستم ازمون دبیری و اموزگاری بدم ولی چون خیلی دور بودم میترسم سخت باشه 

بعد گفتم میکروبیولوژی بخونم تا ارشد ازمایشگاه برم  ولی من رشته ام انسانی بوده میترسم نتونم ریاضی و فیزیک و شیمی بخونم 

میخوام رشته ای باشه وسطش ول نکنم تو فامیل شوهر ضایع بشم

حالا شما نظر بدید بالاخره تو هر سر یه اطلاعات هست من شاید ندونم

دانشگاه ازاد 

میکروبیولوژی و زیست سلولی و روانشناسی و صنایع و اموزش پرورش ابتدایی وفقه و مباني حقوق اسلامي و علوم کامپیوتر مدیریت صنعتی 

هر رشته ای سختی خودشو داره 

در مورد زیست سلولی من ویس گفتم تاپیک اخرم گوش بده

میکروبیولوژی هم شبیهشه تقریبا 

کلا فکر کنم روی هم ۱۲ واحد فیزیک و ریاضی داره این رشته ها

اما درسای سخت تر از ریاضی داره😬

مثلا روانشناسی فکر نکن اسونه ها 

من دو تا کتاباشونو خوندم واس ازمون استخدامی مغزم هنگ بود

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر رشته ای سختی خودشو داره  در مورد زیست سلولی من ویس گفتم تاپیک اخرم گوش بده میکروبیولوژی هم ...

من میخوام از طذیق سوابق انتخاب رشته کنم رشتم تجربیه میشه بهم بگی بیشتر کدوم رشته هارو اولویت بزارم

فرهنگیان دومدرکی چیه؟

من میخوام از طذیق سوابق انتخاب رشته کنم رشتم تجربیه میشه بهم بگی بیشتر کدوم رشته هارو اولویت بزارم ...

علاقه خودت بیشتر چه سمتیه؟ 

پیراها رو اگه نمیاری

رشته های علوم پایه مثل همین زیست سلولی میکروب زیست فناوری شیمی اینارو بازم خوب تحقیق کن و الویت بندی کن

فرهنگیان مجازشدی؟ 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

هر رشته ای سختی خودشو داره  در مورد زیست سلولی من ویس گفتم تاپیک اخرم گوش بده میکروبیولوژی هم ...

عزیزم من دی ماه کنکور زبان دادم تیر انسانی 

الان برای انتخاب رشته ، رشته های زبان انگلیسی رو بزنم قبوله ؟؟

رتبه زبانم ۱۴ هزار شد رتبه انسانی ۱۷ هزار

بنظرت آموزش زبان دولتی قبول می‌شم؟؟

عزیزم من دی ماه کنکور زبان دادم تیر انسانی  الان برای انتخاب رشته ، رشته های زبان انگلیسی رو ب ...

عزیزم راستش اینارو نمیدونم 

از مشاور بپرس

میترسم راهنمایی غلط بدم

علاقه خودت بیشتر چه سمتیه؟  پیراها رو اگه نمیاری رشته های علوم پایه مثل همیش زیست سلولی میکرو ...

اگر مجاز میشدم ک ب سوابق روی نمیبردم)):ازشانسم کنکورم خوب بود تراز سوابقم گند زد بهش

من چون سه سال پشتم دیگ هم خانواده اجازه نمیدن بمونم هم خودم خسته شدم و کسل

میخوام یه رشته بخونم درکنارش برا کنکور

خودم پیراهارو دوست دارم ک نمیارم

شما از رشته های کاردانی خبر داری؟

موندم حقوق و رشته های خوب دانشگاه ازادو بخونم

یا ریاضی .فیزیک دولتی و 

اگر مجاز میشدم ک ب سوابق روی نمیبردم)):ازشانسم کنکورم خوب بود تراز سوابقم گند زد بهش من چون سه سال ...

ببین اگه قصدت اینه که برای پیراها بخونی

حداقل بیا یه رفته ای بخون که مطالب شببهش باشه نزدیک باشه به پیرا 

حقوق دیگه خیلی نامرتبطه 

زیست سلولی مولکولی 

توش فیزیو جانوری گیاهی تمام مطالب زیست و داره در لول های بالا 

اینجوری حداقل اینه که تو مطالب شبیه بهم میخونی