پسر_بد0 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 2881 عنوان شما جای من.چیکار میکنید 288 بازدید | 10 پست شغل بدون پرستیژ ولی پولدار بهتر از شغل باکلاس ولی حقوق پایه قانون کاره؟ تعداد رای : 23 نظرسنجی یعنی واقعا اینطوره؟؟؟؟ مهم پوله،شعل اسم و رسم دار بدون موجودی کارت به درد نمیخوره 11 47% اگه پول تخم مرغ نداشتم نون و رب بخورم ولی کارم پرستیژ داشته باشه 0 0% حقوق ماهی۸ تومن کافیه.ولی یکمی باید شغلت جایگاه اجتماعی داشته باش 1 4% واسه خودت کار کن.واسه خودت زندگی کن.مهم خودتی 11 47% چو خدا بوده پناهت ، چه خطر بوده زِ راهت؟ خدا یار باشد ؛ دشمن هزار باشد۞۞ 1402/06/02 | 10:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جهارنا عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 20754 از کلمه ی پرستیژ متنفرم بابا مگه کار عاره؟ کاری هم که توش پول باشه دیگه تمومه👩🦯 اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.
فرفرری عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 42292 مواد فروشی نباشه اخ گفتیمواد فروشی و دزدی تباشه و گدایی نباشه دیگه بقیه شغلا اصلاااا مهم نیست پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
مهروگل عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 3590 اگه نیاز مالی شدید باشه برام مهم نیست،پولش باید زیاد باشهولی اگر خیلی تحت فشار مالی نباشم خب جایگاه اجتماعی شغل هم مهمه برام دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
پسر_بد0 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 2881 از کلمه ی پرستیژ متنفرم بابا مگه کار عاره؟ کاری هم که توش پول باشه دیگه تمومه👩🦯 حتی میوه فروشی پشت وانت؟یا بساط فروش کنار خیابون؟ چو خدا بوده پناهت ، چه خطر بوده زِ راهت؟ خدا یار باشد ؛ دشمن هزار باشد۞۞
Anashid3133 عضویت: 1395/07/24 تعداد پست: 23131 من شغلم به قول شما باکلاسه ولی از درآمدش راضی نیستم ترجیحم اینه شغل پر درآمد تری داشته باشم کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
جهارنا عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 20754 حتی میوه فروشی پشت وانت؟ یا بساط فروش کنار خیابون؟ اونا هم دارن تلاششونو برای نون شبشون می کنن دیگه ولی خب تو این کارا که گفتی فکر نکنم پول زیادی باشه من خودم مربی شنام پرستیژ داره؟ چمیدونم اصلا به درک مهم اینه الان تو این سن دارم تلاش می کنم مستقل شم اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.
دختربهارررنهال عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 477 من شغلم به قول شما باکلاسه ولی از درآمدش راضی نیستم ترجیحم اینه شغل پر درآمد تری داشته باشم منم همینطور
پسر_بد0 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 2881 اونا هم دارن تلاششونو برای نون شبشون می کنن دیگه ولی خب تو این کارا که گفتی فکر نکنم پول زیادی باشه& ... خیلی ممنون از نظرتون خیلی بهم کمک کرد چو خدا بوده پناهت ، چه خطر بوده زِ راهت؟ خدا یار باشد ؛ دشمن هزار باشد۞۞