2777
2789
عنوان

حال روحی ام بده،دعوا کردم

300 بازدید | 24 پست

دعوا کردیم قهر کردیم،صبح رفته سرکار کلی بم پیام داده و بد و بیراه گفت، اصلا حالم بده،توضیح نخواین که اصلا نمدونم چی به چی شد فقط الکی به هم گیردادیم، یه بچه دارم کوچولوعه، الان مرگمه نمدونم چجوری امروز نگهش دارم بااین حالم...

حوصله جایی هم ندارم

حال دارین یه دوش بگیرین؟! 

ادب داشته باش، چیز خوبیه. دل نشکن ادم باش مراقب کلمه هایی ک تو مجازی و حقیقی میگی باش این کلمات وزن دارن میتونن پوستتو بکنن. منم منم نکن دنیا کره زمین گرده میچرخه میچرخه سر خودت میاد. انسان باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قسم نمیدم فقط خواهش میکنم اگه مقدوره براتون هرذکری که فک میکنید خوبه برام میخونید ،حال خودمو زندگی ...

ما امروز نذری داریم براامام حسن مجتبی و خدااگ قبول کنه دیگش الان رو اجاق داره گرم میشه اسمت بگو تا بلند شم هم بزنمو دعا کنم

ادب داشته باش، چیز خوبیه. دل نشکن ادم باش مراقب کلمه هایی ک تو مجازی و حقیقی میگی باش این کلمات وزن دارن میتونن پوستتو بکنن. منم منم نکن دنیا کره زمین گرده میچرخه میچرخه سر خودت میاد. انسان باش

صدقه بده .... دوش بگیر ... یه صفحه قران بخون 

جواب پیاماشم نده 

وقتی هم برگشت اگر تلاش کرد معذرت خواهی کنه بگو میبخشمت پیام اول دیدم بقیه شو نخوندم... اگر خونده بودم قطعا باهات اشتی نمیکردم.... 

بعدم بگو یه طوفانی بود اومد و رفت 

کشش ندی...

نی نی رو هم بغل کن بو کن هم تو اروم میشی هم اون

بی خیال عزیزم چند سال اول بچه داری که بچه ها کوچیکن سختی نگه داری بچه بی خوابی ها و افسردگی مادر باعث دعواهای زیاد بینتون میشه طبیعیه 

اما مدیریتش کن اعصابت و به هیچ عنوان به هم نریز تا دعوا بالا می گیره اگر می تونی از محیط دور شو اگر نمی تونی هی زیر لب با خودت بگو گور پدر غم و غصه و دعوا و اعصاب خورد کنی بی خیال باش

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
ما امروز نذری داریم براامام حسن مجتبی و خدااگ قبول کنه دیگش الان رو اجاق داره گرم میشه اسمت بگو تا ب ...

برا منم هم بزن، دعاکن برا امضام الهی خیرببینی💝

دعاکنید لکنت پسرم خوب بشع خیلی اذیت میشه و خجالت میکشه😔😔دعاکنید شوهرم سر براه بشه و اعتیادش رو ترک کنه و هرچی صفاتِ بد داره درست کنه خسته شدم دیگه تحمل ندارم😭😭😭😭😭😭😭
ما امروز نذری داریم براامام حسن مجتبی و خدااگ قبول کنه دیگش الان رو اجاق داره گرم میشه اسمت بگو تا ب ...

میشه اسممو نگم اخه خیلی تابلوعه، ولی توروخدا برام دعا کن، 

قسم نمیدم فقط خواهش میکنم اگه مقدوره براتون هرذکری که فک میکنید خوبه برام میخونید ،حال خودمو زندگی ...

من هیچ چیزی اندازه صلوات آرومم نمیکنه برات صلوات فرستادم

دعاکنید لکنت پسرم خوب بشع خیلی اذیت میشه و خجالت میکشه😔😔دعاکنید شوهرم سر براه بشه و اعتیادش رو ترک کنه و هرچی صفاتِ بد داره درست کنه خسته شدم دیگه تحمل ندارم😭😭😭😭😭😭😭

لطفا برای منم دعا کن اسمم کوثره ،

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
میشه اسممو نگم اخه خیلی تابلوعه، ولی توروخدا برام دعا کن، 

باشه همین میگم نیلا نمکی

لطفا برای منم دعا کن اسمم کوثره ،

باشه گلی

برا منم هم بزن، دعاکن برا امضام الهی خیرببینی💝

چشم  حتما  دعا میکنم

باشه گلی

فدات  نذرتون قبول باشه الهی حاجت روا شید

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی