2777
2789
عنوان

بارداری

143 بازدید | 10 پست

سلام به همه، من ده روز از آخرین پریودم گذشته و اما سینه هام خیلی درد دارن و سنگین شدن و خلاصه یه حال خاصی دارم. ممکنه باردار شده باشم تو همین فاصله کم؟ 

از طرفی به این زودی علائم شروع بشه؟ 

اره این سوال منم هست 

من ده روز پیش قرص اورژانسی خوردم. هنوز خبری از پری نیست. این روزا کمردرد و دلدرد دارم، دور نافم هی میگیره و نبض میزنه. به حدی کمرم درد میگیره که دو روزه کارای خونه رو شوهرم انجام میده. همون پخت و پزی هم ک من انجام میدم حالمو بد میکنه، بوی غذاها بهم میخوره انقد سرفه میکنم ک میخاد حالم بد بشه، منی ک غذا میسوخت متوجه نمیشدم الان خیلی حساس شدم به بوها و زود تشخیص میدم. 

نمیدونم چمه چرا اینجوری شدم بنظرت هورمونام به هم ریخته؟ برات پیش اومده همچین اوضایی؟ 

گرمی و زعفرون هم میخورم که زودتر پریود بشم چون این دردا منو از همه چی انداخته😔

کلافه ام بدنم کوفته اس دیگه نمیدونم باید چیکار کنم😑 دوس ندارم الان حامله باشم هنوز خیلی زوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون تخمک بدبخت ازاد شد ؟اون اسپرم رسید به تخمک ؟گیریم که ازاد شد و رسید لانه گزینی اتفاق افتاده ؟ بعد کی ۸ هفتت شد که علایمت شروع شد ؟ اینا ک میگی مال تخمک گذاریه یا پرولاکتینت بالاست 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

ببخشید لک لانه گزینی کی اتفاق میفته 

برا بعضی روز موعد برا بعضیا بعد اینکه میفهمن باردارن برا بعضی چند وقت بعد اقدام خیلیا هم ندارن من خودم نداشتم 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

اون تخمک بدبخت ازاد شد ؟اون اسپرم رسید به تخمک ؟گیریم که ازاد شد و رسید لانه گزینی اتفاق افتاده ؟ بع ...

یعنی میگی همه علائمم کشکه؟ خودمم موندم به این زودی مگه میشه، حالا وایسم ببینم پریود میشم، من دو سال پیش یه بارداری ناخواسته داشتم . سر اونم سینه درد داشتم حسابی و یه جوری بود حالم، هیم بی بی چک منفی میزد، اما در نهایت مثبت شد بعد از چند وقت، رفتم آز دیدم باردارم، منتها قلب تا هفته ۹ تشکیل نشد متاسفانه

اره این سوال منم هست  من ده روز پیش قرص اورژانسی خوردم. هنوز خبری از پری نیست. این روزا کمردرد ...

علازم قبل پرودته، قرص اورژانسی خطا نداره، پریود میشی. اگر دیر نخورده باشی البته

ببین قشنگم منم دقیقا مثل خودت من از روز تخمک گذاریم که ۲۴این ماه بود درد پریود داااشتم تا همبن دو روز‌پیش 

.. دیروز‌یکم دردش کمتر بود در حدی م زیر شکمم سمت راست سفت میشد. ۵روز‌دیگ‌موعدمه. .. از هرکس پرسیدم گفته احتمال خیلی زیاد بازداری

شماهم صبر‌کن ی کدت بگذرع