2777
2789
عنوان

اربعین پیاده روی وسایل چی ببرم؟

4260 بازدید | 15 پست

سلام با  اولیه که اربعین پیاده روی و کلا کربلا میرم اصلا نمیدونم وسایل ضروری و لباس چی ببرم با کاروان میریم 

مرگ تو درست از لحظه ای آغاز میشود که در برابر انچه مهم است سکوت میکنی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوله 

صابون.شامپو کوچیک  اینا بعنوان تایدم باید استفاده شه و دست شستن و حموم و اینا... لیف کوچیک... غذای کنسروی... دستمال.... لباس زیر... شونه کوچک... دستمال مرطوب.. قمقمه... ی دست لباس راحتی خیلی کم جابگیره. 

جوراب. ماسک.. قرص... کرم.. ی جفت کفش اضافه راحتی.... چادراضافه اصلا برندارید چون همون چادرتون اگر میپوشید زود خشک میشه یا لباساتون.... مسواکوخمیردندون.. عطر..... چسب زخم...یدونه سوزن قفلی... نخ و سوزن.... کتاب دعا و قرآن کوچک و صلوات شمار و مهر... 

نوار.. لیوان... شکلات و یچیز ترش

هرچی ک دیگ نیاز فقط کوچک و کم جاگیر

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

ضد آفتاب آینه کلاه پماد سوختگی دو دست لباس خیلی خنک ترجیحا مشکی 

جوراب علاوه بر اونی که پاتونه یه جفت اضافه

شامپو و صابون و صابون مایع کوچیک  ،دستمال کاغذی، نوار، لیوال فلزی یا پلاستیکی

چند دونه قرص استامینفون و سرماخوردگی و اینا

کوله تون حتما سبک باشه و بند هاش پهن خودم کولم چرم بود و بند باریک کتفم همش درد میکرد🤦‍♀️

کفش سبک و راحت یه جفت دمپاییم بزارین تو کولتون من کفشام گم شد خداروشکر دمپایی همرام بود 

دیگه چیزی یادم نمیاد🙂😁

تو این گرما پیاده روی😑 فکر کنم خیس عرق بشید فکر مامو وسایل بهداشتی توی راه باش

عرق کردن که سهله من عرق سوز شدم پارسال

ولی کربلا فرق داره حالا امسال شبو روز تو فکرم برم ولی جور نمیشه😔🥺

فقط حسای قشنگش یادت میمونه