2777
2789
عنوان

دوستایی ک ارتودنسی کردین ی لحظه

117 بازدید | 24 پست

ی آمار کلی زحمت بکشین بدین بهم در موردش

یکم استرس دارم قراره یکی دو هفته دیگه منم ارتودنسی کنم (انشاالله🥲)

و اینکه من مدرسه میرم باعث نمیشه تو سال اذیت بشم؟🥴

عزیزم چقد دادی؟

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دندونام نیاز داره

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          

دوستان ارتودنسی برای خرخونایی که با صدای بلند درس میخونن سخت نیست؟

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

چقدر بود قیمت؟

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          
در شُرُف انجام کار هستم😂 هنوز دکترمم انتخاب نکردم عزیزم💔🥲

پس بسلامتی مبارک باشه

در شُرُف انجام کار هستم😂 هنوز دکترمم انتخاب نکردم عزیزم💔🥲

عزیزم دکترتو انتخاب نکردی نمیتونی بگی یک هفته اینده

شما اول میری دکتر دکتر معاینه میکنه میفرسته بری عکس بگیری عکسو بهش میدی اگه فکت کوچیک باشه دندون میکشه برات یا برای بعضی ها گاهی پیش میاد جراحی کنن

شما احتمالا مهر ابان ارتودنسی کنی

کاربری دست دو نفر میباشد❗