2777
2789
عنوان

ایفوووون خریدم😀☹😩

231 بازدید | 23 پست

سلام 

بچه ها من میخاستم گوشی بخرم مد نظرم ۱۲ پرو بود ... 

ولی متوجه شدم کلا اکبند دگ نیییست اصلا و باید دست دوم بخرم که نمیتونم ریسک کنم به دلمم نمیشینه 

همسرم رفته ایفون ۱۳ واسم سفارش داده من نمیدونستم ... ، اومد خونه بهم گفت نمیدونم ناراحت باشم یا خوشحال ؟ 

ایفون ۱۳ معمولی کی داره راضیه ازش ؟ 

اخه من شنیده بودم ۱۲ پرو بهتره 

ولی خپ ۱۳ جدیدتره....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی عزیزم مبارکه الهی ک زندگیتون عشقتون پایدار ک اینقد براش مهمی🤗💜

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
فدات شم‌ ایفون ۱۳ خوبه ؟ 

تجربه ای ندارم اما همین ک همسرت بااین ذوق خریده پس عااااالی

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
من خودم 12دارم دوساله خیلی ازش راضیم نه هنگ میکنه نه باتریش میره البته a12سامسونگ😭

قربون دلت بشم انشالله میخری به خدا گوشی که دستمه واس ۲۰۱۴ کلا هم شکسته یعنی مجبور نبودم نمیخریدم