2777
2789

سلام دوستان بیایین نظر بدین لطفا

ببینید من دوتا بچه دارم یکی ۸ساله اون یکی ۱ساله

بعداینکه یه ماشین معمولی داریم

امسال تابستون سه چهار بار با پدر و مادر همسرم رفتیم مسافرت

تصمیم گرفتیم که برای آخرین سفر تابستون امسال خودمون ۴نفری بریم شمال ویلای یکی از دوستامون 

دقیقا همون شبی که فرداش میخواستیم بریم همسرم بیرون بود که پدرش بهش زنگ زده که ماهم باهاتون میاییم

الان بقیش رو میگم

کم میشد ازت همه شو یجا بگی

" درود به مردم شریف ایران/ دختر بلد نیست خط چشم بکشه/بچه ها نخندینا/ما همه باهم هستیم نترسید/زودی میبینمتون/مهرشاد اینورُ نگاه کن/بلوچستان مال ایرانِ/ من میخوام برم دادسرا/ دخترم مریضه/مامان تورو خدا به خاطر من/ خاله نفس بکش/ بچه هاااا بچه هااا /اینجا مردم فقط زنده‌ان زندگی ندارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۴ بار با پدر و مادر همسر یعنی ببخشیدا خوده زهرمار😁

حالا یبار ، ۲ بار .. ن ۵ بار😐

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

نخونده میگم این سفر اخر تابستون رو خودتون برین.بگو انشاله بهار بازم با هم میریم

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

رفتیم رسیدیم ویلا فکر کنین ۶؛۷ساعت تو راه بودیم با دوتا بچه ای که دائم نق میزنن تنگی جا تو ماشین و اینا رو تحمل کنی به امید اینکه میرسی اونجا استراحت کنی

رسیدیم ویلا یه خونه فوق العاااااده کثیف کثیفااااا

خلاصه با چندش وسایل رو جابجا کردم

و اون شب اول گذشت

صبح ها ساعت ۵؛۶پدرشوهرم ازخواب بیدار میشهه صبونه میخواد انقدر سروصدا میکنه که همه بیدارشن

خیایم رک و بدون تعارف میگه با من همزمان بخوابین همزمان بیدارشین انگار پادگانه خودش آدمیه که مثلا سفره وسطه همونجوری بعد غذا دراز میکشه میخوابه