2777
2789

بیاین درمورد جهان بین یا همون دیدگاهی ک همه ی انسان ها نمیتونن از اون دیدگاه ببین جهانو و درکش کنن صحبت کنیم . اصلاکسی بین ما هس که دیدگاه بالاتری داشته باشه ؟ خیلی چیزارو حس کنه ک انسان های معمولی نمیتونن؟ خیلی چیزارو ببینه بفهمه و  درک کنه؟ 

هرچی اطلاعات دارین بدین لطفا❤️

تاحالا شده یکیو انقد دوست داشته باشی که بابت اسیب هایی که بهت زده درکش کنی...؟

من خیلی دارم ولی خوابم میاد نمیتونم تعریف کنم،زیاده

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی دارم ولی خوابم میاد نمیتونم تعریف کنم،زیاده

اشکالی نداره عزیزم فردا ام تعریف کنی ممنونت میشم

من تنها چیزی که واقعا بهش یقین دارم اینه که دنیا پشیزی نمی ارزه و همه چی بعد از مرگ تازه شروع میشه. ...

موافقم