2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله

من دیپلمم خیلی قدیمی سال ۸۳ یا ۸۴ لیسانس دارم اما می خوام کنکور بدم اصلااا نمیدونم باید چطوری شروع کنم؟کلاس تاملند چطوره؟ کتاب درسی چه سالی بگیرم؟و ترمیم معدل چیه

من دیپلمم خیلی قدیمی سال ۸۳ یا ۸۴ لیسانس دارم اما می خوام کنکور بدم اصلااا نمیدونم باید چطوری شروع ک ...

به نظرم برای کلاس صرفا اسم موسسه ملاکت نباشه برو استاد های خوب تو هر درس رو میدا کن و تو کلاس های اونا شرکت کن 

کتاب تست هم برای زیست و شیمی هر چه چاپ جدید تر باشن بهتره ترجیحا ۱۴۰۱ به یعد برای فیزیک و ریاضی ۹۹ به بعد خوبه

طبق قانون جدید سوابق تحصیلی یعنی همون نمره دیپلم هم قراره تو کنکور تاثیر قطعی داشته باشه و نیازه که ترمیم کنی ممراتت رو یعنی توی خرداد دوباره امتحان نهایی بدی  و بالاترین نمره رو کسب کنی چ ن الان نمرات نهایی هم مثل درصد کنکور ترازبندی میشه و رو رتبه کنکورت تاثیر میزاره

البته هنوز خبری راجب شرایط برگزاری کنکور ۱۴۰۳ نگفتن و شاید تغییر کنه ولی طبق اخرین خبر ها دو بار کنکور در سال برگزار میشه یکی اردیبهشت و یکی تیر

به نظرم برای کلاس صرفا اسم موسسه ملاکت نباشه برو استاد های خوب تو هر درس رو میدا کن و تو کلاس های او ...

فقط من یه سری کتاب درسی دارم برای سال ۹۸ باید کتاب جدید بخرم یا اونا کافیه؟

فقط من یه سری کتاب درسی دارم برای سال ۹۸ باید کتاب جدید بخرم یا اونا کافیه؟

کتاب درسی مخصوصا تو زیست و شیمی تغییرات زیادی داشتن به نظرم این دو درس کتاب جدید بکیر برای فیزیک و ریاضی ولی تغییرات نداشتیم فکر کنم

سلام عزیزم خوبی  دیدم تو یمی از تاپیکا گفتی دوران بارواری رفتی پیش دکتر طرز منی میخواستم ببینم ...

سلام ممنونم بله تا اخر بارداری با ایشون بودم من سزارین اختیاری تو بین  المللی بودم

سلام ممنونم بله تا اخر بارداری با ایشون بودم من سزارین اختیاری تو بین  المللی بودم

دکتر خوبیه؟؟

بنظرت اگه بگم قبول میکنه تو ۲۹بهمن سزارین کنه چون هزینه بین المللی خیلی زیاده نمیتونم 😔

دکتر خوبیه؟؟ بنظرت اگه بگم قبول میکنه تو ۲۹بهمن سزارین کنه چون هزینه بین المللی خیلی زیاده نمیتونم ...

بله دکتر خوبیه واقعا نمیدونم قبول می کنه یا نه؟بارداری چندمته و هفته ی چندمی؟