2777
2789
عنوان

غیر کنکوری ها بیاین😂

134 بازدید | 16 پست

شما هم تاپیک های کنکور و انتخاب رشته میبینید میگید خدارو شکر از این مرحله گذر کردیم؟😁

هرچی تاپیک میبینم برای کنکوری هاست یه جوری میگذرم ازش که چشمم نخوره بهش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تازه قراره 3 .2سال دیگه وارد این مرحله بشم 😂🌚

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))

حالم بهم میخوره از کنکوری که توش عدالت نیست

همه یا با سهمیه قبول میشن یا با تقلب و سوال خریدن

هیچ چیز تو ایران عادلانه نیست

حیف اون همه سال ک الکی موندم پشت کنکور

هر زن یک سرزمین است...آداب و رسوم خودش را دارد
حالم بهم میخوره از کنکوری که توش عدالت نیست همه یا با سهمیه قبول میشن یا با تقلب و سوال خریدن هیچ ...

دقيقا دوست من همه درصداش تك رقمي بود شده 300هنر🫤

من پلنگ نيستم يه جوجه كوچولووووام🐣🫦🫶🏻
حالم بهم میخوره از کنکوری که توش عدالت نیست همه یا با سهمیه قبول میشن یا با تقلب و سوال خریدن هیچ ...

مسخره ترین چیز کنکوره. من بعد از این همه سال هنوز بچه های کنکوری رو میبینم استرشون رو میتونم درک کنم. همشم حس میکنم حالشون بده

مسخره ترین چیز کنکوره. من بعد از این همه سال هنوز بچه های کنکوری رو میبینم استرشون رو میتونم درک کنم ...

افسردگی ک سر کنکور کشیدم هیچوقت قابل جبران نیست وقتی به اون روزا فکر میکنم حالم بد میشه و عصبی میشم درس خوندن تو ایران ارزش نداره واقعا

کاش برای سال بعد اصلاح کنن

عزيزم هيچوقت قرار نيس خيلي چيزا اصلاح بشه 

خيلي دلم واسه خودم سوخت 

اون هيچوقت درس نخوند حتي خرج نكرد الان شده افتخار خانوادش بهترين دانشگاهم ميتونه بره 

دقيقا دوست من همه درصداش تك رقمي بود شده 300هنر🫤

آدم از همین حرصش میگیره یه مشت تنبل درس نخون با سهمیه و تقلب میرن رشته های تاپ درس میخونن و چقدم پز میدن انگار با تلاش خودشون قبول شدن🤦‍♀️🤦‍♀️

آدم از همین حرصش میگیره یه مشت تنبل درس نخون با سهمیه و تقلب میرن رشته های تاپ درس میخونن و چقدم پز ...

واي نميدوني اصلا اين ادم چيزي از هنر حاليش نميشه تو كل مدرسش همش ميومد ناله ميكرد واسه من

الان ميگه بهترين دانشگاه هنر تهران ميخام برم!دلم ميخاست بهش بگم جاي يه ادمي كه لياقتش بودرو گرفتي!

واي نميدوني اصلا اين ادم چيزي از هنر حاليش نميشه تو كل مدرسش همش ميومد ناله ميكرد واسه من الان ميگ ...

بیخیال حرص نخور اینا همش انرژی منفین ارزش فکر کردن نداره