sanaz_snzaa مدیر استارتر عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 548 عنوان غیر کنکوری ها بیاین😂 135 بازدید | 16 پست شما هم تاپیک های کنکور و انتخاب رشته میبینید میگید خدارو شکر از این مرحله گذر کردیم؟😁هرچی تاپیک میبینم برای کنکوری هاست یه جوری میگذرم ازش که چشمم نخوره بهش 1402/06/01 | 23:09 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
drarmita عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 14444 دقیقا میگم خداروشکر راحت شدم من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
_نانامی_ عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 3307 تازه قراره 3 .2سال دیگه وارد این مرحله بشم 😂🌚 (تیکر بارداری نیست ) ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم. نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))
غنچه۷۷ عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 1358 حالم بهم میخوره از کنکوری که توش عدالت نیستهمه یا با سهمیه قبول میشن یا با تقلب و سوال خریدنهیچ چیز تو ایران عادلانه نیستحیف اون همه سال ک الکی موندم پشت کنکور هر زن یک سرزمین است...آداب و رسوم خودش را دارد
sanaz_snzaa مدیر استارتر عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 548 تازه قراره 3 .2سال دیگه وارد این مرحله بشم 😂🌚 عزیزمممم پس تاپیک اشتباه اومدی😁
messy_girl عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 4514 حالم بهم میخوره از کنکوری که توش عدالت نیست همه یا با سهمیه قبول میشن یا با تقلب و سوال خریدن هیچ ... دقيقا دوست من همه درصداش تك رقمي بود شده 300هنر🫤 من پلنگ نيستم يه جوجه كوچولووووام🐣🫦🫶🏻
sanaz_snzaa مدیر استارتر عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 548 حالم بهم میخوره از کنکوری که توش عدالت نیست همه یا با سهمیه قبول میشن یا با تقلب و سوال خریدن هیچ ... مسخره ترین چیز کنکوره. من بعد از این همه سال هنوز بچه های کنکوری رو میبینم استرشون رو میتونم درک کنم. همشم حس میکنم حالشون بده
۸۸fateme7 عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 4058 دقيقا دوست من همه درصداش تك رقمي بود شده 300هنر🫤 کاش برای سال بعد اصلاح کنن میان استخوان های خرد شده ایم ...اما امید تقلا میکند برای روییدن...
غنچه۷۷ عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 1358 مسخره ترین چیز کنکوره. من بعد از این همه سال هنوز بچه های کنکوری رو میبینم استرشون رو میتونم درک کنم ... افسردگی ک سر کنکور کشیدم هیچوقت قابل جبران نیست وقتی به اون روزا فکر میکنم حالم بد میشه و عصبی میشم درس خوندن تو ایران ارزش نداره واقعا هر زن یک سرزمین است...آداب و رسوم خودش را دارد
messy_girl عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 4514 کاش برای سال بعد اصلاح کنن عزيزم هيچوقت قرار نيس خيلي چيزا اصلاح بشه خيلي دلم واسه خودم سوخت اون هيچوقت درس نخوند حتي خرج نكرد الان شده افتخار خانوادش بهترين دانشگاهم ميتونه بره من پلنگ نيستم يه جوجه كوچولووووام🐣🫦🫶🏻
غنچه۷۷ عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 1358 دقيقا دوست من همه درصداش تك رقمي بود شده 300هنر🫤 آدم از همین حرصش میگیره یه مشت تنبل درس نخون با سهمیه و تقلب میرن رشته های تاپ درس میخونن و چقدم پز میدن انگار با تلاش خودشون قبول شدن🤦♀️🤦♀️ هر زن یک سرزمین است...آداب و رسوم خودش را دارد
messy_girl عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 4514 آدم از همین حرصش میگیره یه مشت تنبل درس نخون با سهمیه و تقلب میرن رشته های تاپ درس میخونن و چقدم پز ... واي نميدوني اصلا اين ادم چيزي از هنر حاليش نميشه تو كل مدرسش همش ميومد ناله ميكرد واسه من الان ميگه بهترين دانشگاه هنر تهران ميخام برم!دلم ميخاست بهش بگم جاي يه ادمي كه لياقتش بودرو گرفتي! من پلنگ نيستم يه جوجه كوچولووووام🐣🫦🫶🏻
غنچه۷۷ عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 1358 واي نميدوني اصلا اين ادم چيزي از هنر حاليش نميشه تو كل مدرسش همش ميومد ناله ميكرد واسه من الان ميگ ... بیخیال حرص نخور اینا همش انرژی منفین ارزش فکر کردن نداره هر زن یک سرزمین است...آداب و رسوم خودش را دارد