2777
2789

بچه ام پنج روزه تب داره تا الان التهاب نداشت الان امروز بردم دکتر برا التهاب گلوش چرک خشک کن داد

توروخدا دعا کنین بچه ام خوب شه پنج شبه خودمم نخوابیدم دیگه دارم میمیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم التهاب گلو یا تورم غدد لنفاوی. دختر من چندروزه فقط شبا تب میکنه. امروز سونو کرده گفته تورم غدد لنفاوی هست و ویروسه. باید بستری بشه. شنبه سزارین کردم.از طرفی مریضی دخترم دیوونم میکنه. برام هیچی مهم نیست جز بودن این بچه 

عزيزم التهاب گلو یا تورم غدد لنفاوی. دختر من چندروزه فقط شبا تب میکنه. امروز سونو کرده گفته تورم غدد ...

عزیزم خوبی شما سایت میای؟؟من دخترم هرسری مریض میشه غددلنفاوب گردنش ورم می‌کنه چرا دخترتون بستری شده مگه ورمش چقدر بوده ؟میشه توضیح بدبد 

وخدایی که بشدت کافیست
عزیزم خوبی شما سایت میای؟؟من دخترم هرسری مریض میشه غددلنفاوب گردنش ورم می‌کنه چرا دخترتون بستری شده ...

عزیزم بستری نشد. دارو دادن بهش تو خونه. تبش اومد پایین غده ها هم خوب شد. اما دکترش گفت با سرماخوردگی باز میاد بالا. دختر من عفونت خونش تو اون روزا بالا بود . باز باید ببرم ازمایش بده. ولی از اونموقع تا حالا توی دوماه تقریبا ۵تا شربت آنتی بیوتیک خورده. تقریبا دائم مریضه. خیلی ضعیف شده

عزیزم بستری نشد. دارو دادن بهش تو خونه. تبش اومد پایین غده ها هم خوب شد. اما دکترش گفت با سرماخوردگی ...

دقیقا مثل دختر من پارسال ۱۴بار مریض شد هر سری هم آنتی بیوتیک یجوذی شده تا سرما میخوره اول اون غذدلنفاوی گردنش زیر فک وگوش متورم میشه به حالت اولیه هم بر نمی‌کرده آزمایش خونش هم نرمال بوده ولی اعصاب من بابتش بهم می‌ریزه 

وخدایی که بشدت کافیست
دقیقا مثل دختر من پارسال ۱۴بار مریض شد هر سری هم آنتی بیوتیک یجوذی شده تا سرما میخوره اول اون غذدلنف ...

من از هرکسی که این مشکلو داشته  پرسیدم گفتن با سرماخوردگی غده‌های گردنشون ورم کرده

من از هرکسی که این مشکلو داشته  پرسیدم گفتن با سرماخوردگی غده‌های گردنشون ورم کرده

دیگه نمی‌دونم قبلا ابنجوذی نمیشد از پارسال که امیکرون گرفت ابن شکلی شد تا خود الان 

وخدایی که بشدت کافیست