2777
2789
عنوان

میشه منو راهنمایی کنید

56 بازدید | 13 پست

سلام بنده ی دختر 21ساله هستم 15سالم بود مامانم بزور منو شوهر داد شوهرمم پسر عممه و پسر عمو مامانم اون خودش منو میخواست زور کسی نبود بعد من با مادرشوهرم تو ی ساختمان و غذامون یکیه و سه تا خواهر شوهر و یک پدر شوهر دارم که خیلی خیلی بداخلاقی شوهرم یک سال پیش بهم گفت بچه بیار من هی کش دادم چون اصلا درک نمیکنه میخواست حرف حرف خودش باشه خودشم از ی طرف فکر می‌کنه من چون اونو نمی‌خوام بچه نمیارم سن اونم کمه24سالشه خیلی تو گوشش خوندن بچه بیار اما من سنم کم بود خودش دلش نیومد الانم بهش میگم برم بیوفتم دنبال کارش شیش ماه طول میکشه فکر می‌کنه من دورغ میگم نمی‌دونم چی بهش بگم که منو درک کنه میشه کمکم کنید راه کار بدید و اینکه نمیتونم بهش بگم بریم مشاوره چون قاطی میکنه

خودت از مشاور مشورت بگیر باهاش حرف بزن

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کودکان هرگز در گوش دادن به صحبت های بزرگترها خیلی خوب نیستند اما هرگز در تقلید از آن ها کوتاهی نمی کنند! /دلانای من خوش اومدی به زندگیم عزیزم برات بهترین ها رو ارزومند هستم🦋🫶

خب باید سه ماه قبل اقدام اسید فولیک مصرف کنی بهش بگو حالا که قراره بچه دار شیم باید آزمایشای پیش از بارداری انجام بدم که سه چهار ماهی طول میکشه 

💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓            ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤                                            میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت از مشاور مشورت بگیر باهاش حرف بزن

میدونید راستش ناشکری نباشه واقعا بچه نمی‌خوام اما اون میزاره پای اینکه من نمیخوامش شماره می‌شناسین رایگان باشع یعنی در حد تماس

میدونید راستش ناشکری نباشه واقعا بچه نمی‌خوام اما اون میزاره پای اینکه من نمیخوامش شماره می‌شناسین ر ...

۱۴۸۰

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

خب باید سه ماه قبل اقدام اسید فولیک مصرف کنی بهش بگو حالا که قراره بچه دار شیم باید آزمایشای پیش از ...

چون ساله پیش همینارو بهش گفتم اما نیاوردم فکر می‌کنه بهش کلک میزنم اصلا خیلی بد گیر کردم الآنم پشت تلفن بحثمون شد شدید 

چون ساله پیش همینارو بهش گفتم اما نیاوردم فکر می‌کنه بهش کلک میزنم اصلا خیلی بد گیر کردم الآنم پشت ت ...

پس سریع اقدام کنه وقتی اینقدر عاشق بچه س

💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓            ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤                                            میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞
الان پاسخگو میشه زنگ بزنم

آره زنگ بزن ولی عزیزم مهم ترین چیز توی بارداری آمادگی از لحاظ روحی هست باید یه یه شناخت نسبی از همسرت رسیده باشی باید حامی باشه باید بتونه خشمش رو کنترل کنه 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

پس سریع اقدام کنه وقتی اینقدر عاشق بچه س

میدونید بچه دوست داره ولی نه انقدر که اون فکر می‌کنه من نمیخوامش هم اینکه شیش ساله در گوشش خیلی خوندن درد من یکی دوتا نیست که

آره زنگ بزن ولی عزیزم مهم ترین چیز توی بارداری آمادگی از لحاظ روحی هست باید یه یه شناخت نسبی از همسر ...

آفرین منم همینو میگم ولی نمیتونه خودش شاید داشته باش من ندارم ولی درک نمیکنه 

آفرین منم همینو میگم ولی نمیتونه خودش شاید داشته باش من ندارم ولی درک نمیکنه 

بارداری مهم ترین و حساس ترین دوره ای هست که یه زن تجربه میکنه 

بارداری مهم ترین و حساس ترین دوره ای هست که یه زن تجربه میکنه 

میدونید داخل خانوادش کسی بهش اینارو نمیگه خودشم تو ی محیط بزرگ شده که اصلا اصلا نمیتونه حتی حرفو بفهمه چه برسه بیاد درک کنه منم بهش میگم باور نمیکنه چون مخشو خیلی شستن یعنی لعنت بهشون بیاد زندگی منو داغون کردن اینارم من بهش میگم میگه دنبال بهونه ای تو منو نمی‌خوای اصلا حالم خوب نیست

میدونید داخل خانوادش کسی بهش اینارو نمیگه خودشم تو ی محیط بزرگ شده که اصلا اصلا نمیتونه حتی حرفو بفه ...

زندگی با کسی که به بلوغ فکری نرسیده خیلی سخته